.ARMY domännamn

Hos oss kan ni registrera .ARMY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ARMY domännamn

Registrera .ARMY domännamn / Domänregistrering .ARMY domän .ARMY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .ARMY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .ARMY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .ARMY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ARMY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ARMY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ARMY domän.

.ARMY toppdomän

Toppdomän .ARMY
TLD Förvaltare: United TLD Holdco Ltd.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.rightside.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ARMY domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ARMY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ARMY domän:

  • Branschspecifikt: En .ARMY domän kan hjälpa till att visa att din webbplats eller ditt företag är relaterat till armén, vilket kan leda till ökad relevans och trovärdighet hos potentiella kunder och intresserade.
  • Marknadsföringsmöjligheter: En .ARMY domän kan hjälpa till att göra din webbplats eller ditt företag mer minnesvärt för dina kunder, vilket kan leda till ökad trafik och försäljning.
  • Professionellt: Ett domännamn med en .ARMY-ändelse kan hjälpa till att visa på att du är en professionell och etablerad aktör inom armén, det kan göra det lättare för kunder att förtroende för din webbplats eller ditt företag.
  • Lätt att minnas: Ett domännamn med en .ARMY-ändelse är lätt att minnas, det kan göra det lättare för kunder att hitta din webbplats eller ditt företag.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .ARMY toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster