.CO.ZW domännamn / zimbabwiska domäner / zimbabwisk domän

Hos oss kan ni registrera .CO.ZW domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CO.ZW domännamn

Registrera .CO.ZW domännamn / Domänregistrering .CO.ZW domän .CO.ZW är den officiella toppdomänen för Zimbabwe. Välkommen att registrera ditt .CO.ZW domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .CO.ZW domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CO.ZW domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CO.ZW-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CO.ZW domän.

.CO.ZW toppdomän / zimbabwiska domäner / zimbabwisk domän

Toppdomän .CO.ZW
TLD Förvaltare: Postal and Telecommunications Regulatory Authority of Zimbabwe (POTRAZ)
Toppdomänstyp country-code
Land Zimbabwe
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CO.ZW domännamn

Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
3 2400 SEK
4 3200 SEK
5 4000 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
3 2400 SEK
4 3200 SEK
5 4000 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
2 1600 SEK
3 2400 SEK
4 3200 SEK
5 4000 SEK
Antal år Pris
- 800 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CO.ZW domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CO.ZW domän:

  • Bygg en lokal identitet: En .CO.ZW-domän hjälper dig att bygga en stark lokal identitet och marknadsföra din närvaro i Zimbabwe.
  • Stärk varumärkesmedvetenhet: Genom att använda en .CO.ZW-domän kan du stärka medvetenheten om ditt varumärke bland den zimbabwiska publiken och skapa en stark igenkänning.
  • Lokal trovärdighet: En .CO.ZW-domän signalerar att du är en del av den zimbabwiska marknaden och bygger trovärdighet och förtroende hos lokalbefolkningen.
  • Förbättra lokalt sökresultat: Genom att använda en .CO.ZW-domän kan du förbättra din synlighet och placering på de zimbabwiska sökmotorerna, vilket kan generera mer lokal trafik till din webbplats.
  • Visa engagemang för Zimbabwe: Genom att använda en .CO.ZW-domän visar du ditt engagemang för Zimbabwe och stödjer den lokala ekonomin och tillväxten.
  • Konkurrensfördel: Om dina konkurrenter inte har registrerat en .CO.ZW-domän ger det dig en konkurrensfördel genom att du kan etablera dig som en lokal aktör och attrahera zimbabwiska kunder till din webbplats.
  • Lokaliserad marknadsföring: Genom att inkludera .CO.ZW i din webbadress kan du fokusera din marknadsföring på den zimbabwiska publiken och kommunicera på ett mer träffsäkert sätt.
  • Skapa lokala partnerskap: En .CO.ZW-domän kan fungera som en inkörsport för att skapa samarbeten och partnerskap med zimbabwiska företag och organisationer, vilket kan leda till ökade affärsmöjligheter.
  • Tillgänglighet av domänalternativ: Genom att registrera en .CO.ZW-domän kan du utforska kreativa och minnesvärda webbadresser som kan vara tillgängliga och passa bra för din verksamhet.
  • Stödja den zimbabwiska internetinfrastrukturen: Genom att registrera en .CO.ZW-domän stödjer du den zimbabwiska internetinfrastrukturen och hjälper till att främja den digitala tillväxten i landet.

Beställ domännamn och tjänster