.EMAIL domännamn

Hos oss kan ni registrera .EMAIL domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .EMAIL domännamn

Registrera .EMAIL domännamn / Domänregistrering .EMAIL domän .EMAIL är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .EMAIL domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .EMAIL toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .EMAIL domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .EMAIL domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .EMAIL-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .EMAIL domän.

.EMAIL toppdomän

Toppdomän .EMAIL
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .EMAIL domännamn

Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
10 4000 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
2 800 SEK
3 1200 SEK
4 1600 SEK
5 2000 SEK
6 2400 SEK
7 2800 SEK
8 3200 SEK
9 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
- 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .EMAIL domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .EMAIL domän:

  • Tydlig identitet: En .EMAIL domän visar tydligt att du är en email-baserad organisation eller person, och kan öka tilliten hos mottagarna.
  • Bättre läsbarhet: En .EMAIL domän är lättare att läsa och förstå än en vanlig .com-domän, vilket kan hjälpa dina mottagare att komma ihåg din email-adress.
  • Skiljer dig från mängden: En .EMAIL domän skiljer sig från andra vanliga domäner som .com, .net eller .org, vilket gör att du sticker ut från mängden.
  • Stärker ditt varumärke: En .EMAIL domän kan hjälpa dig att stärka ditt varumärke och göra det mer minnesvärt för dina mottagare.
  • Förbättrar professionalism: En .EMAIL domän kan visa att du är professionell och seriös, och öka tilliten hos mottagarna.
  • Förbättrar säkerhet: En .EMAIL domän kan förbättra säkerheten för dina mottagare eftersom det är mindre sannolikt att de kommer att misstänka spam eller skadligt innehåll från en .EMAIL-domän.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .EMAIL toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster