API för Domänregistrering, Webbhotell och SSL-certifikat

Webb.se erbjuder ett kraftfullt och flexibelt RESTful API som låter dig integrera en bred uppsättning domännamns- och webbrelaterade tjänster direkt i dina egna applikationer. Från att hantera komplexa domännamnsportföljer till att driftsätta säkra webbhotellslösningar, tillhandahåller vårt API de verktyg som utvecklare behöver för att automatisera och förenkla digital närvaro på internet.

API för domännamn

API för Domännamn

Domänsökning: Vår sökfunktion låter dig verifiera tillgängligheten av önskade domännamn i realtid.

Registrera: Använd vårt API för att registrera valfritt tillgängligt domännamn. Processen är snabb, säker och kan skräddarsys för att inkludera tilläggsfunktioner som WHOIS-skydd och Lokal närvaro.

Flytta: Flytta dina domännamn till oss med en enkel och säker process. Genom vårt API kan du initiera och hantera överföringen av domännamn från andra registrarer.

Förnya: Vi förenklar förnyelseprocessen genom att tillhandahålla automatiska anrop som ser till att dina domännamn förblir aktiva utan manuell inblandning.

Hantera: Full kontroll över dina domännamn med funktioner för att uppdatera namnservrar, ändra låsstatus och redigera registrantens kontaktinformation.

Snapback: Om ett värdefullt domännamn är upptaget, erbjuder vår snapback-service en bevakning och försök till omedelbar registrering om domännamnet blir tillgängligt.

DNSSEC: Öka säkerheten för dina domännamn med DNSSEC-hantering, vilket minimerar risken för cache poisoning och andra typer av DNS-relaterade attacker.

API för Webbhotell

Beställ: Starta en ny webbhotellstjänst enkelt genom vårt API. Välj bland olika paket för att passa dina specifika behov av lagring, bandbredd och prestanda.

DNS-inställningar: Med vårt API kan du hantera komplexa DNS-konfigurationer enkelt. Detta innebär att du kan lägga till, redigera och ta bort DNS-poster som A, AAAA, CNAME, MX och TXT-poster i realtid.

E-postkonton: Skapa e-postkonton för din organisation eller dina kunder direkt genom API:t.

E-postalias: Skapa och hantera e-postalias för dina domäner, vilket underlättar vidarebefordran och organisation av inkommande e-post.

Webbplatser: Konfigurera och underhåll flera webbplatser under ett och samma webbhotellskonto.

Webbvidarekopplingar: Vårt API tillhandahåller flexibla lösningar för webbvidarekoppling. Skapa 301 (permanent) eller 302 (tillfällig) omdirigeringar för att informera sökmotorer och användare om att sidan har flyttat till en ny URL.

SQL-databaser: Administrera SQL-databaser för dina applikationer med fullständig kontroll. Genom vårt API kan du skapa, ändra och radera databaser. Vi stödjer de mest populära SQL-databassystemen, vilket ger dig friheten att välja den lösning som bäst passar dina webbapplikationers behov.

Cron-job: Schemalägg och hantera cron-jobb för automatisering av skript och uppgifter på din server, vilket effektiviserar underhållet av webbplatser.

API för SSL-certifikat

Beställ: Köp och installera SSL-certifikat direkt genom vårt API för att skydda din webbplats med stark kryptering.

Förnya: Automatisera förnyelsen av dina SSL-certifikat för att garantera oavbruten kryptering och säkerhet för dina användares data.

API för webbhotell och SSL-certifikat

Support

Vårt dedikerade supportteam är här för att bistå dig genom varje steg av integrationsprocessen. Om du stöter på problem, har frågor eller behöver teknisk vägledning, tveka inte att kontakta oss via [email protected] eller genom att besöka vårt supportcenter. Vi strävar efter att svara på alla förfrågningar snabbt och noggrant.

Kom igång

För att få tillgång till alla funktioner som vårt API erbjuder, börjar du med att skaffa en API-nyckel på vår kontrollpanel. När du har din API-nyckel är du redo att börja utforska de många möjligheterna med våra tjänster.

Dokumentation

Djupgående och lättnavigerad dokumentation är avgörande för en framgångsrik integration. Vår API-dokumentation täcker alla aspekter av API-anrop, från de mest grundläggande till de mer avancerade funktionerna. Varje sektion innehåller tydliga instruktioner, beskrivningar av tillgängliga parametrar, möjliga svarskoder och exempel på svar för att försäkra att du har all information som behövs för att integrera våra tjänster effektivt.

Exempelkod

Vi förstår vikten av en praktisk referens, så vi har inkluderat en samling av exempelkod för att hjälpa dig att förstå hur du kan integrera och använda vårt API på bästa sätt. Besök vår exempelkodsrepository för att få tillgång till kodsnuttar som du kan använda som utgångspunkt eller inspiration.

Beställ domännamn och tjänster