Vanliga frågor om mitt konto

Oavsett om du vill nollställa ditt lösenord, hantera tvåfaktorsautentisering, eller redigera faktureringsinformation, så har vi samlat all nödvändig information på ett och samma ställe för att göra det lättare för dig att hantera ditt konto. Vi förstår vikten av att ha full kontroll över ditt konto, och vi har sammanställt denna sida för att hjälpa dig att enkelt hitta svar på eventuella frågor eller problem du kan ha.

Hur nollställer jag mitt lösenord?
Varför skall man aktivera tvåfaktorsautentisering?
Hur aktiverar jag tvåfaktorsautentisering?
Hur kan jag deaktivera tvåfaktorsautentisering om jag tappat bort min telefon?
Hur uppdaterar jag min faktureringsinformation?
Vad är inloggning med Nycklar (Passkeys)?
Varför är inloggning med Nycklar (Passkeys) säkrare än vanliga lösenord?
Hur aktiverar jag inloggning med Nycklar (Passkeys)?