SSL Certifikat

Vad är SSL-certifikat?

SSL-certifikat tillhandahåller säker, krypterad kommunikation mellan en webbplats och en webbläsare. SSL står för Secure Sockets Layer och är protokollet som tillhandahåller kryptering. SSL-certifikat installeras vanligen på sidor som kräver att slutanvändare skickar känslig information via Internet, såsom kreditkortsuppgifter eller lösenord.

Hur beställer jag ett SSL-certifIkat?

Vi erbjuder SSL-certifikat signerade av en de ledande certifieringsmyndigheterna Sectigo. Börja att skydda din webbplats genom klicka på knappen nedan.

Beställ SSL-certifikat

Varför behöver jag ett SSL-certifikat?

Data som överförs icke-krypterat kan uppsnappas, avlyssnas, exponeras och stjälas. Transaktioner som utförs på nätet kan innebära att personliga uppgifter lämnas, såsom kreditkortsinformation, personnummer, användarnamn och lösenord. Kriminella som avlyssnar okrypterad kommunikation kan få full tillgång till dessa uppgifter och kan använda dessa för bedrägliga köp och aktiviteter.

Tillit och säkerhet är det som gör att folk är övertygade om att ge privat, känslig information på nätet. SSL-certifikat är pusselbiten som gör en webbplats betrodd. Företag och organisationer måste använda ett SSL-certifikat för att säkra sin webbplats om de vill ta emot betalningar eller förvänta sig att deras besökare lämnar konfidentiell information. Förutom att skapa väldigt starkt förtroende och säkerhet på din webbplats hjälper SSL-certifikat även till när det gäller sökmotoroptimering (SEO) nu när Google tillhandahåller en rankingsökning för sidor som laddas via https.

Beställ domännamn och tjänster