Hemsida snabbt och enkelt!

Skall du skaffa en egen hemsida? Kul!

Första frågan du måste ställa dig själv när du vill skapa en ny hemsida är vad du skall använda hemsidan till. Skall det bli en blogg? skall du skapa en hemsida för din fotbollsklubb? Skall ni skapa en hemsida för ditt nystartade företag? Skall du sälja några produkter på din hemsida? Det finns många saker man måste ta hänsyn till och det gäller att tänka efter redan vid starten så att det inte blir något krångel längre fram.

Innan du börjar snickra på din hemsida bör du först och främst ha registrerat ett domännamn så att den biten är färdig när du väl skall ladda upp hemsidan på ett webbhotell.

Men hur gör man?

Om du vill göra allt själv så är det dags att lära sig HTML, CSS och något skriptspråk som till exempel PHP.

Om du ”bara vill att det skall funka” så är CMS system din bästa vän. CMS står för Content Management System och är ett verktyg som gör det mycket enkelt för dig att skapa enklare hemsidor. Det mest populära CMS-systemet heter WordPress och är en barnlek att komma igång med. Vårt webbhotell har inbyggt stöd för WordPress.

Har du inget domännamn ännu?

Hos oss kan ni registrera domännamn i alla öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser.

Du har redan en domän? Perfekt!

För att beställa webbhotell hos oss går du in på vår beställningssida och väljer vilken storlek på ditt konto du vill ha. Vi har storlekar för både privatpersoner och företag. Skulle du växa så kan du givetvis uppgradera till ett större paket senare.

Beställ webbhotellstjänster

Hemsida med egen domän

Beställ domännamn och tjänster