Lokal närvaro för domännamn

Registrera domännamn i toppdomäner där ni själva inte uppfyller registreringskraven

Vår tjänst Lokal närvaro öppnar möjligheter för våra kunder att registrera domännamn i toppdomäner som annars hade varit omöjliga. Om kunden själv inte uppfyller registreringskraven kan man använda sig av vår tjänst Lokal närvaro för att registrera domännamnet.

Varför behövs Lokal närvaro?

Alla toppdomäner har egna unika regelverk vilka kan vara mer eller mindre öppna för registrering från utomstående. Vissa toppdomäner har som krav i sitt regelverk att innehavaren skall vara ett registrerat företag inom det egna landet medan andra endast kräver att den administrativa kontakten skall ha en lokal adress. Detta kan skapa problem för företag som vill etablera sig på dessa marknader eller skydda sig mot varumärkesintrång.

Hur fungerar Lokal närvaro?

Genom att använda får tjänst Lokal närvaro kan vi med hjälp av vårt globala nätverk av partners över hela världen registrera domännamn i toppdomäner som annars hade varit stängda. För att använda denna tjänst väljer ni Lokal närvaro i registreringsprocessen. Enklare kan det inte bli.

Vilka toppdomäner stödjer Lokal närvaro?

För närvarande har vi stöd för .BAYERN, .BERLIN, .CA, .COM.MY, .DE, .FI, .HAMBURG, .MY, .NO,  .RUHR och .UK. etc. Vi arbetar kontinuerligt med att utöka stödet Lokal närvaro på vår plattform. Har ni frågor om någon specifik toppdomän är ni välkomna att kontakta oss.

Beställ domännamn och tjänster