.RUHR domännamn

Hos oss kan ni registrera .RUHR domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .RUHR domännamn

Registrera .RUHR domännamn / Domänregistrering .RUHR domän .RUHR är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .RUHR domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .RUHR toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .RUHR domännamn

Det krävs att man har en adress i Tyskland för att registrera .RUHR domäner. Har ni inte det kan vi hjälpa er att uppfylla registreringskraven med vår tjänst Lokal närvaro.

.RUHR toppdomän

Toppdomän .RUHR
TLD Förvaltare: regiodot GmbH & Co. KG
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.ruhr
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .RUHR domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 2100 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Varför skall jag registrera en .RUHR domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .RUHR domän:

  • Lokal relevans: Om du har en verksamhet eller en organisation som är relaterad till Ruhrområdet kan en .RUHR domän vara ett bra val eftersom det visar att du är verksam i eller relaterad till detta område.
  • Skiljer sig från andra domäner: En .RUHR domän skiljer sig från vanliga domäner som .de och kan hjälpa dig att skilja dig från mängden.
  • Känns tyskt: En .RUHR domän kan göra att ditt varumärke eller din verksamhet verkar mer tyskt och kan hjälpa dig att fånga den marknaden och publiken i Ruhrområdet.
  • Bättre möjlighet att få önskad domännamn: Det finns många populära ord och fraser som redan är registrerade som .de domäner, men det finns möjlighet att få önskad domännamn med .ruhr domän.
  • Speciellt för Ruhrområdet: .ruhr är en toppdomän som är specifikt för Ruhrområdet, det är ett unikt tillfälle att skapa en närvaro på internet med en specifik relation till Ruhr.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .RUHR toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster