Vanliga frågor om webbhotell

Kör ni Linux eller Windows?

När ni sätter upp ett nytt webbhotell hos oss får ni välja om ni vill använda er av Windows (ASP.NET) eller Linux (PHP).

Kan man installera WordPress på ert webbhotell?

Ja absolut, vi älskar WordPress och hjälper gärna till med installation.

Hur för jag överför jag filer till vår hemsida?

Överföring av filer sker via ett FTP program. Exempel på FTP program är FileZilla eller Cyberduck.

Hur lång tid tar det att skapa ett nytt konto?

Nya konton är garanterade att sättas upp inom 24 timmar från det att vi mottagit din beställning. Ni får ett meddelande när ert webbhotellskonto är redo att användas.

Kan jag använda mitt konto för kommersiella ändamål?

Ja, du kan använda ditt konto för att bygga och driva ditt företag, inklusive e-handel. Internet har blivit ett effektivt och billigt sätt att göra information tillgänglig för en bred användarbas, och vi uppmuntrar våra kunder att använda detta flexibla medium.

Kan jag uppgradera mitt konto om jag behöver?

Ja. Du kan uppgradera ditt konto när som helst. Hör av er till oss när ni kämmer att ni växt ur ert befintliga konto.

Vilken DNS-information skall vi använda för att peka domänen till ert webbhotell?

Följande är vår DNS-information. Ni kan använda det här när ni registrerar ett nytt domännamn eller modifierar ett befintligt domännamn.

DNS 1 hostnamn: ns1.ilait.se
DNS 1 IP-nummer: 82.99.18.10

DNS 2 hostnamn: ns2.ilait.se
DNS 2 IP-nummer: 94.246.96.66

DNS 3 hostnamn: ns3.ilait.se
DNS 3 IP-nummer: 62.109.34.66

DNS 4 hostnamn: ns4.ilait.se
DNS 4 IP-nummer: 188.40.202.3

Hur hanteras fakturering?

Våra webbhotellabonnemang löper årsvis och vi skickar påminnelse i god tid innan det är dags för förnyelse.