Kör ni Linux eller Windows?

När ni sätter upp ett nytt webbhotell hos oss får ni välja om ni vill använda er av Windows (ASP.NET) eller Linux (PHP). När du väljer mellan Windows och Linux för ditt webbhotell är det viktigt att tänka på vilka verktyg och teknologier som du behöver för att driva din webbplats eller applikation. Om du redan är bekant med Windows-miljön och behöver utveckla webbapplikationer baserade på .NET, kan en Windows-server vara det bästa alternativet. Å andra sidan, om du arbetar med PHP och vill ha en stabil och säker lösning, kan en Linux-server vara det bästa alternativet för dig.