Premium DNS

Smart, snabb och säker DNS med Premium DNS

Premium DNS är lösningen som ökar ditt domännamns prestanda, säkerhet och tillförlitlighet. DNS är det första och mest kritiska steget för ditt domännamn och ett driftstopp på DNS är kostsamt för alla som driver en webbplats eller e-handel.

För varje sekund som en besökare inte kan nå din hemsida kan det leda till inkomstförlust, missnöjda kunder och skada på ditt varumärket och företag. Med Premium DNS kan du se till att ditt domännamn svarar snabbare, säkrare och att det alltid är online.

Premium DNS

Domännamn

Antal DNS-frågor per månad

Kundinformation

Säker

Pålitliga och vaksamma lager med säkerhet läggs till för att skydda ditt domännamn mot säkerhetshot, till exempel DDoS-attacker.

Tillförlitlig

Premium DNS är byggt på ett mycket tillförlitligt och globalt anslutet Anycast-nätverk vilket optimerar prestandan på din DNS-uppslagning för att möjliggöra snabbare sidladdning av er webbplats.

Prisvärd

Köp sinnesfrid gällande ert domännamns prestanda, säkerhet och tillförlitlighet för så lite som 83 SEK per månad.

DNS-säkerhet behöver inte vara komplicerat

DNS-säkerhet kan ofta vara en skrämmande och förvirrande utmaning, och det är därför Premium DNS designades för att vara en enkel klicklösning för våra kunder. Med bara några få klick automatiseras och hanteras det mesta av den tekniska processen för att konfigurera Premium DNS av oss. Med vår robusta och omfattande Premium DNS-lösning tar vi hand om detaljerna medan du håller dig fokuserad på vad du gör bäst – allt till ett överkomligt pris!

Varför DNS-säkerhet viktigt

Eftersom din DNS-information distribueras till flera servrar kommer din domäns DNS alltid att svara även om en server går ner eller om en DDoS-attack inträffar. Med Premium DNS på plats kan du vara säker på att din domän alltid kommer att vara online, även inför en attack.

Snabbare DNS-uppslag än STANDARD INFRASTRUKTUR

När din DNS-information distribueras brett till flera servrar över hela världen kommer dina besökare att ansluta till närmaste servern, vilket leder till ett snabbare DNS-svar oavsett var dina besökare är belägna.

DNSSEC-STÖD

Säkerheten på din domän är bara lika stark som den svagaste länken i säkerhetskedjan. Med hjälp av DNSSEC-funktionen i Premium DNS adresseras denna svaghet genom att se till att dina besökare alltid får rätt DNS-information istället för att omdirigeras till en skadlig webbplats.

Beställ domännamn och tjänster