Domänförvaltning med Webb DMS

Fullständig kontroll på domännamn utan krångel

En stark online-närvaro är avgörande för framgång i dagens ekonomi. Som en domännamnregistrar med lång erfarenhet av företags domännamnshantering, har vi alla verktyg ditt företag behöver för att skydda sitt varumärke på nätet.

NYREGISTRERING

Vi erbjuder domänregistreringar i alla tillgängliga generiska toppdomäner och landstoppdomäner (ccTLD), inklusive internationaliserade domännamn (IDN) i skript som kinesiska och arabiska.

KONSOLIDERING AV DOMÄNNAMN

Vår webbaserade plattform för portföljförvaltning konsoliderar dina domäner. Du kan beställa och förnya domännamn med lätthet, ladda upp och skicka domänrelaterade dokument, övervaka orderstatus, och köra rapporter.

GARANTERADE FÖRNYELSER

Vi förnyar era domännamn automatiskt så att ni slipper få problem med domännamn som deaktiverats eller raderats.

ÄGARBYTEN

Ett ofta förekommande problem är att många personer kan ha varit inblandade i ett företags domännamnsregistrering. Vi säkerställer att domännamnen har rätt ägare och att rätt kontaktuppgifter finns registrerade.

LÖPANDE DOMÄNADMINISTRATION

Vi tar ett helhetsansvar för både de tekniska och administrativa förändringarna på era domännamn. Vår process innebär att vi kontrollerar de tekniska förändringarna i förväg så att inget blir fel.

AVANCERAD DNS-TJÄNST

För verksamhetskritiska domäner erbjuder vi DNS-tjänster med 100% tillgänglighet. Våra robusta domännamnstjänster kommer med den högsta nivån av säkerhet och kundservice.

SUPPORT I VÄRLDSKLASS

Dedikerad personlig kontaktperson för varje kund. Kostnadsfri rådgivning och analys för att hjälpa ert företag lyckas med domännamn. Smartare beslut.

GLOBAL DOMÄNBEVAKNING

Domännamnbevakning byggd för att övervaka ert företags varumärken bland nästan 300 miljoner registrerade domännamn i mer än 1200 olika toppdomäner.

SAMLINGSFAKTURA

Vanligtvis kommer det oregelbundna fakturor från olika ställen för registreringar och förnyelser. Med vår DMS-tjänst får ni en kvartalsfaktura för alla domänrelaterade tjänster. Ni får direkt överblick av kostnaden för era domännamn.

Beställ domännamn och tjänster