.SE domännamn / svenska domäner / svensk domän

Hos oss kan ni registrera .SE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SE domännamn

Registrera .SE domännamn / Domänregistrering .SE domän .SE är den officiella toppdomänen för Sverige.

Perfect Sense AB / Webb.se är en ackrediterad registrar för den svenska toppdomänen .se. Tillsammans med Internetstiftelsen arbetar vi för en positiv utveckling av Internet i Sverige, till nytta för användare och samhället i stort. Vårt gemensamma mål är nöjda innehavare, oavsett om dessa är stora organisationer eller privatpersoner.

Det är fritt fram för vem som helst att registrera domännamn under .SE toppdomänen. Välkommen att registrera ditt .SE domännamn hos oss.

Vi erbjuder även snapback av .SE domännamn.

Krav för att få registrera .SE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SE domän.

.SE toppdomän / svenska domäner / svensk domän

Toppdomän .SE
TLD Förvaltare: The Internet Infrastructure Foundation
Toppdomänstyp country-code
Land Sverige
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.iis.se
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SE domännamn

Antal år Pris
1 200 SEK
2 400 SEK
3 600 SEK
4 800 SEK
5 1000 SEK
6 1200 SEK
7 1400 SEK
8 1600 SEK
9 1800 SEK
10 2000 SEK
Antal år Pris
1 170 SEK
2 340 SEK
3 510 SEK
4 680 SEK
5 850 SEK
6 1020 SEK
7 1190 SEK
8 1360 SEK
9 1530 SEK
Antal år Pris
1 200 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 200 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SE domän:

 • Lokal Identitet: En .SE domän ger din webbplats en tydlig svensk identitet. Detta kan bidra till att öka förtroendet hos besökare från Sverige.
 • Geografisk relevans: En .SE domän ger dig geografisk relevans och trovärdighet för att nå den svenska marknaden. Det hjälper dig att attrahera svenska kunder och besökare som är intresserade av dina produkter eller tjänster och skapar en lokal anknytning till Sverige.
 • SEO-fördelar: Google och andra sökmotorer tar hänsyn till domänens geografiska plats när de rankar sökresultat. En .SE domän kan därför hjälpa din webbplats att rankas högre för sökningar från Sverige.
 • Tillgänglighet: Många populära .COM-domäner är redan tagna, men det finns fortfarande massor av tillgängliga .SE-domäner. Detta ger dig möjlighet att skapa en kort, minnesvärd domän.
 • Skydd mot Cybersquatters: Genom att registrera din .SE domän skyddar du ditt varumärke från cybersquatters som kan försöka köpa upp domäner för att sedan kräva pengar av dig.
 • Stöd till den lokala ekonomin: .SE-domäner administreras av Internetstiftelsen i Sverige, en oberoende, privat stiftelse. Genom att registrera en .SE domän bidrar du till att stödja deras arbete med att främja internetanvändning och digital delaktighet i Sverige.
 • Stödja svensk innovation: En .SE domän ger dig möjlighet att stödja och främja svensk innovation och teknologisk utveckling. Du kan använda din webbplats för att visa upp svenska startups, företag och deras innovationer och bidra till tillväxten av innovation och teknik i Sverige.
 • Säkerhet: .SE-domäner omfattas av svensk lag, vilket ger dig rättssäkerhet. Dessutom är Internetstiftelsen i Sverige kända för sitt arbete med att främja säkerhet på internet.
 • Fler språkalternativ: Till skillnad från många andra toppdomäner stöder .SE-domäner tecken från det svenska alfabetet, som å, ä, ö. Detta ger dig fler alternativ när du väljer domännamn.
 • Stärka varumärket på den svenska marknaden: En .SE domän stärker ditt varumärke på den svenska marknaden. Genom att använda en lokal domän visar du ditt engagemang för svenska kunder och skapar en starkare varumärkeskoppling till Sverige. Det ökar kännedomen om ditt varumärke och kan leda till ökad förtroende och lojalitet bland svenska konsumenter.
 • Visa din stolthet: Genom att använda en .SE domän visar du din koppling till Sverige, vilket kan vara viktigt om din verksamhet är starkt förknippad med den svenska marknaden eller kulturen.
 • Lätt att hitta: Många svenskar söker automatiskt med ".se" när de letar efter en lokal tjänst eller produkt. Att ha en .SE domän kan därför göra det lättare för potentiella kunder att hitta dig.
 • Tillgång till svensk samhällsengagemang: Genom att registrera en .SE domän får du tillgång till olika svenska samhällsengagemang och initiativ. Du kan delta i och stödja lokala projekt, välgörenhetsorganisationer och hållbarhetsinitiativ som främjar socialt ansvarstagande och hållbar utveckling i Sverige. Det ger dig möjlighet att bidra till samhället och visa ditt engagemang för svenska värderingar.
 • Framhäva svensk design och kreativitet: Med en .SE domän kan du framhäva svensk design, konst och kreativitet. Du kan använda din webbplats som en plattform för att visa upp svenska designers, konstnärer och deras verk. Det ger dig möjlighet att delta i den svenska kreativa scenen och främja den svenska designkulturen.
 • Synliggöra svenska kundrecensioner och referenser: Genom att använda en .SE domän kan du synliggöra svenska kundrecensioner och referenser på din webbplats. Det hjälper till att bygga förtroende och påverka potentiella svenska kunder genom att visa att du har tidigare nöjda svenska kunder. Det kan öka sannolikheten för att svenska kunder väljer att göra affärer med dig.
 • Tillgång till svenska e-handelsförmåner: Med en .SE domän kan du dra nytta av svenska e-handelsförmåner och plattformar. Du kan integrera med svenska betalningsgatewayer, logistikpartners och marknadsplatser som är populära bland svenska konsumenter. Det underlättar för dig att driva e-handel i Sverige och nå ut till en bredare svensk kundkrets.
 • Gemenskap och samhörighet: En .SE domän skapar en känsla av gemenskap och samhörighet bland svenska webbplatser och onlineföretag. Genom att använda domänen kan du delta i det svenska digitala ekosystemet, utbyta idéer och skapa nätverk med andra svenska aktörer inom olika branscher och områden.

Beställ domännamn och tjänster