.EE domännamn / estländska domäner / estländsk domän

Hos oss kan ni registrera .EE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .EE domännamn

Registrera .EE domännamn / Domänregistrering .EE domän .EE är den officiella toppdomänen för Estland. Visa din koppling till Estland och ditt engagemang för att tillhandahålla den bästa internetupplevelsen i Estland med en .EE toppdomän.

Att registrera ditt företagsnamn/varumärke som domännamn i Estland är en av de bästa förebyggande åtgärderna du kan vidta för att säkra ditt varumärke och bekämpa upphovsrättsintrång.

Välkommen att registrera ditt .EE domännamn hos oss!

Krav för att få registrera .EE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .EE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .EE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .EE domän.

.EE toppdomän / estländska domäner / estländsk domän

Toppdomän .EE
TLD Förvaltare: Eesti Interneti Sihtasutus (EIS)
Toppdomänstyp country-code
Land Estland
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.eenet.ee
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .EE domännamn

Antal år Pris
1 440 SEK
Antal år Pris
1 440 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 440 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .EE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .EE domän:

  • Professionell image: En .EE-domän ger en professionell image till din webbplats eller ditt företag och visar att du är verksam eller har intressen i Estland.
  • Geografiskt fokus: Om din verksamhet eller dina tjänster riktar sig till Estland eller den estniska marknaden kan en .EE-domän hjälpa dig att kommunicera ditt geografiska fokus tydligt för besökare.
  • Stärker varumärket: Genom att använda en .EE-domän kan du stärka ditt varumärke genom att knyta det till Estland och dra nytta av landets goda rykte inom teknik och digital innovation.
  • Lokal marknadsföring: Om du bedriver lokal marknadsföring i Estland kan en .EE-domän öka din synlighet på lokal nivå och förbättra ditt sökmotorresultat för estniska användare.
  • Begränsad konkurrens: Eftersom .EE-domänen är landspecifik kan du ha en större chans att få önskad domän eftersom konkurrensen är mindre jämfört med de mer populära generiska toppdomänerna.
  • Lokal kundförtroende: För estniska användare kan en .EE-domän bidra till att skapa förtroende och trovärdighet, eftersom de ofta föredrar att göra affärer med lokala företag.
  • Lätt att komma ihåg: En .EE-domän kan vara kort och lätt att komma ihåg för både estniska och internationella användare, vilket kan underlätta spridningen av din webbplats eller dina tjänster.
  • Möjlighet till estniskt partnerskap: Genom att använda en .EE-domän kan du signalera din beredskap att samarbeta med estniska företag och partners, vilket kan öppna dörrar till affärsmöjligheter och samarbete i Estland.

Beställ domännamn och tjänster