Om oss

Perfect Sense AB / Webb.se

Webb.se  är en ackrediterad domänregistrar i Göteborg som levererat internetrelaterade tjänster sedan 2001. I januari 2014 började vi som ett av de första svenska företagen erbjuda domänregistreringar i de nya toppdomänerna.

Konceptet

Grundidén med Webb.se är att vi ska erbjuda ett enkelt sätt för dig och ditt företag att komma igång med era domännamn och er hemsida. Vår ambition är erbjuda en komplett svit av domännamn och relaterade kringtjänster till hög kvalitet och konkurrenskraftiga priser.

Pålitligt

Det är viktigt för oss på Webb.se att kunderna alltid ska vara nöjda med tjänsterna de köper av oss så att de vill komma tillbaka till oss. Därför strävar vi alltid efter att vara mycket tydliga med villkor och övrig information som du behöver känna till vid registrering av domännamn.

Kvalitet & Utveckling

Domännamnsmarknaden är i ständig förändring och därför ser vår produktavdelning till att hela tiden vara i framkant av utvecklingen och arbetar kontinuerligt med att utveckla nya produkter utifrån marknadens indikationer och våra kunders behov.

Legalt

Perfect Sense AB
Org nr: 556889-8463
Vasagatan 58
41137 Göteborg

E-post: [email protected]

Beställ domännamn och tjänster