.NO domännamn / norska domäner / norsk domän

Hos oss kan ni registrera .NO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .NO domännamn

Registrera .NO domännamn / Domänregistrering .NO domän .NO är den officiella toppdomänen för Norge. Både norska företag och privatpersoner kan registrera .NO domännamn.

.NO domäner för företag: Det krävs att företaget är registrerat i Brønnøysundregistrene samt att man har en norsk postadress för att kunna registrera ett .NO domännamn.

.NO domäner för privatpersoner: Det krävs att man har ett PID nummer samt en norsk postadress för att kunna registrera ett .NO domännamn.

Välkommen att registrera .NO domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .NO domännamn

OBS VIKTIGT! Endast norska företag och norska privatpersoner kan registrera .NO domännamn. Vi kan hjälpa er uppfylla dessa krav med vår tjänst Lokal närvaro för .NO domäner.

.NO toppdomän / norska domäner / norsk domän

Toppdomän .NO
TLD Förvaltare: UNINETT Norid A/S
Toppdomänstyp country-code
Land Norge
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.norid.no
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .NO domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK
Antal år Pris
- 1800 SEK

Varför skall jag registrera en .NO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .NO domän:

 • Nationell identitet: Genom att registrera en .NO domän kan du stärka din nationella identitet och anknytning till Norge. Det ger dig en webbadress som signalerar din närvaro och engagemang för den norska marknaden och skapar en stark koppling till den lokala publiken.
 • Geografisk relevans: Om du bedriver verksamhet eller erbjuder tjänster som är specifika för Norge, kan en .NO domän geografisk relevans och trovärdighet. Det hjälper dig att nå ut till den lokala befolkningen och attrahera norska kunder och besökare som är intresserade av dina produkter eller tjänster.
 • Bygg förtroende: En .NO domän visar att du har valt att investera i en domän som är dedikerad till den norska marknaden. Det hjälper till att bygga förtroende hos norska användare, då de ser dig som en pålitlig och trovärdig aktör som är inriktad på att betjäna dem på deras eget språk och i deras eget land.
 • Synlighet på lokal nivå: Genom att använda en .NO domän kan du öka din synlighet på lokal nivå. Många sökmotorer och lokala kataloger prioriterar lokala domäner i sina resultat, vilket gör det lättare för norska användare att hitta din webbplats när de söker efter relevanta produkter eller tjänster i Norge.
 • Språklig anpassning: Med en .NO domän kan du kommunicera direkt med norsktalande användare på deras eget språk. Det ger dig möjlighet att skapa innehåll på norska, anpassa din marknadsföring efter den lokala kulturen och bygga starkare relationer med norska kunder.
 • Lokalt SEO-fokus: Genom att använda en .NO domän kan du dra nytta av lokal sökmotoroptimering (SEO) och förbättra din synlighet i norska sökresultat. Det ger dig möjlighet att rikta in dig på specifika nyckelord och geografiska områden som är relevanta för din verksamhet i Norge.
 • Stödja norska samhället: Genom att registrera en .NO domän kan du visa ditt stöd för det norska samhället och bidra till den digitala tillväxten och utvecklingen i landet. Det hjälper till att främja lokal ekonomi och skapa sysselsättning inom den digitala sektorn i Norge.
 • Norsk kulturell och historisk arv: En .NO domän ger dig möjlighet att hylla och bevara det norska kulturella och historiska arvet online. Du kan skapa innehåll som reflekterar norska traditioner, folklore och historiska platser. Det ger dig en plattform att sprida kunskap och främja en positiv bild av Norge som destination.
 • Stärka lokal närvaro: Med en .NO domän kan du stärka din närvaro på den norska marknaden och öka ditt inflytande inom landet. Det ger dig möjlighet att bygga starka relationer med norska företag, organisationer och kunder och skapa affärsmöjligheter som är specifika för den norska marknaden.
 • Tillgång till norska resurser: Genom att registrera en .NO domän får du tillgång till norska digitala resurser och nätverk. Du kan dra nytta av lokala branschorganisationer, företagsregister och andra online-plattformar som är specifika för Norge. Det underlättar för dig att få relevant information och delta i den norska affärsmiljön.
 • Lokal trovärdighet: En .NO domän ger dig lokal trovärdighet och legitimitet i Norge. Norska användare tenderar att ha större förtroende för webbplatser med en .NO domän eftersom det signalerar att du är närvarande och engagerad i det norska samhället. Det kan öka sannolikheten för att de väljer att interagera med din webbplats och göra affärer med dig.
 • Skydd av varumärket: Genom att registrera en .NO domän kan du skydda ditt varumärke på den norska marknaden. Det förhindrar att andra aktörer registrerar en liknande domän och utnyttjar ditt varumärkes rykte och popularitet i Norge. Det ger dig kontroll över din online-närvaro och förhindrar varumärkesförvirring.
 • Norsk kundsupport: Genom att använda en .NO domän kan du erbjuda norskspråkig kundsupport och service till dina norska kunder. Det ger en personlig och lokal touch, vilket kan stärka kundrelationer och öka kundnöjdheten. Norska användare uppskattar att kunna kommunicera med företag på sitt eget språk och känna sig väl omhändertagna.
 • Uppmuntra lokal innovation: Genom att registrera en .NO domän bidrar du till att främja lokal innovation och teknologisk utveckling i Norge. Det ger en plattform för norska startups och företag att visa upp sina innovationer och nå ut till en bredare publik. Du kan delta i det norska affärs- och teknikekosystemet och främja tillväxt och framsteg inom landet.

Beställ domännamn och tjänster