.IS domännamn / isländska domäner / isländsk domän

Hos oss kan ni registrera .IS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .IS domännamn

Registrera .IS domännamn / Domänregistrering .IS domän .IS är den officiella toppdomänen för Island. Vem som helst kan registrera isländska .IS domäner. Registrera ditt .IS domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .IS domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .IS domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .IS-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .IS domän.

.IS toppdomän / isländska domäner / isländsk domän

Toppdomän .IS
TLD Förvaltare: ISNIC - Internet Iceland ltd.
Toppdomänstyp country-code
Land Island
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.isnic.is
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 59

Priser för att registrera .IS domännamn

Antal år Pris
1 750 SEK
Antal år Pris
1 750 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 750 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .IS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .IS domän:

 • Uppbyggnad av isländsk identitet: Med en .IS domän kan du stärka din identitet och anknytning till Island. Det ger dig en unik möjlighet att visa din närvaro och engagemang för den isländska marknaden och skapa en stark koppling till den lokala publiken.
 • Geografisk relevans: Om du bedriver verksamhet eller erbjuder tjänster som är specifika för Island, ger en .IS domän geografisk relevans och trovärdighet. Den hjälper dig att nå den lokala befolkningen och attrahera isländska kunder och besökare som är intresserade av dina produkter eller tjänster.
 • Synlighet på lokal nivå: En .IS domän ökar din synlighet på lokal nivå i Island. Många sökmotorer och lokala kataloger prioriterar lokala domäner i sina sökresultat, vilket gör det lättare för isländska användare att hitta din webbplats när de söker efter relevanta produkter eller tjänster på Island.
 • Språklig anpassning: Med en .IS domän kan du kommunicera direkt med isländska användare på deras eget språk. Det ger dig möjlighet att skapa innehåll på isländska, anpassa din marknadsföring efter den lokala kulturen och bygga starkare relationer med isländska kunder.
 • Stödja isländsk kultur och natur: En .IS domän ger dig möjlighet att främja och stödja den rika isländska kulturen och naturen. Du kan skapa innehåll som hyllar det unika isländska landskapet, traditioner, folklore och konstnärliga uttryck. Det ger dig en plattform att sprida medvetenhet och bevara den isländska kulturella identiteten.
 • Tillgång till isländska resurser och nätverk: Genom att registrera en .IS domän får du tillgång till isländska digitala resurser och nätverk. Du kan dra nytta av lokal branschinformation, företagsregister och andra online-plattformar som är specifika för Island. Det underlättar för dig att få relevant information och delta i det isländska affärs- och samhällsekosystemet.
 • Stärka lokala affärsrelationer: Genom att använda en .IS domän kan du stärka dina affärsrelationer i Island. Det signalerar för isländska företag och kunder att du är närvarande på den lokala marknaden och är redo att betjäna deras behov. Det kan öppna dörren för nya samarbetsmöjligheter och stärka ditt nätverk i Island.
 • Tillgång till isländsk marknadsexpertis: Genom att använda en .IS domän får du tillgång till isländsk marknadsexpertis och affärskunskap. Du kan dra nytta av isländsk affärskultur, regler och normer för att forma din marknadsstrategi och anpassa ditt erbjudande efter den isländska marknaden. Det ger dig en konkurrensfördel gentemot internationella aktörer.
 • Synlighet för turism och resor: Om du är involverad i turism- eller reserelaterad verksamhet på Island, kan en .IS domän vara till stor fördel. Den signalerar att din verksamhet är inriktad på att erbjuda unika upplevelser och resor på Island. Det kan locka både internationella och lokala besökare som söker autentiska och minnesvärda resor på Island.
 • Bevara det isländska språket: Genom att använda en .IS domän kan du bidra till bevarandet och främjandet av det isländska språket. Du kan skapa innehåll på isländska och bidra till språklig mångfald online. Det ger en plattform för isländska författare, konstnärer och andra kreativa aktörer att dela sina verk med en bredare publik.
 • Närhet till naturen och hållbarhet: En .IS domän kan kopplas till teman som närhet till naturen och hållbarhet. Genom att använda domänen kan du visa ditt engagemang för att bevara den unika isländska naturen och främja hållbara initiativ och projekt. Det kan attrahera besökare och kunder som delar samma värderingar och prioriterar hållbarhet.
 • Framhäva isländsk innovation: Genom att använda en .IS domän kan du vara en del av och främja isländsk innovation och teknologisk utveckling. Det ger en plattform för isländska startups och företag att visa upp sina innovationer och nå ut till en bredare publik. Genom att använda en .IS domän kan du bidra till tillväxten av innovation och teknik på Island.
 • Lokal trovärdighet och förtroende: En .IS domän ger dig lokal trovärdighet och förtroende bland isländska användare. Genom att ha en webbadress som är specifikt inriktad på Island visar du ditt engagemang för att betjäna den lokala befolkningen och kan bygga förtroende hos besökare och potentiella kunder.
 • Dela och hylla isländsk kultur och traditioner: Med en .IS domän har du möjlighet att dela och hylla den isländska kulturen och traditionerna. Du kan skapa innehåll som belyser isländska konstnärer, musiker, maträtter och historiska platser. Det ger en plattform för att sprida kunskap och uppskatta det unika kulturella arvet på Island.

Beställ domännamn och tjänster