Kan man installera WordPress på ert webbhotell?

Ja absolut, Vi på Webb.se är stolta över att erbjuda fullt stöd för WordPress till våra kunder. Vi älskar allt som har med WordPress att göra och det är vår passion att se våra kunder lyckas med sina WordPress-projekt.

WordPress är en av världens mest populära plattformar för webbpublicering, och det är en kraftfull och användarvänlig plattform som är idealisk för allt från enkla bloggar till komplexa webbplatser och e-handelsbutiker. Det är också en öppen källkodsplattform, vilket betyder att det är fri att använda, anpassa och distribuera.

Vi har lagt ner mycket tid och ansträngning på att göra det enkelt för våra kunder att använda WordPress. Vårt dedikerade supportteam är också utbildat i att hjälpa våra kunder att lösa eventuella problem eller frågor som uppstår när man använder WordPress. Oavsett om det handlar om installationsfrågor, problem med teman eller plugins, är vi här för att hjälpa till och se till att du får den hjälp du behöver.

Så om du letar efter en pålitlig och kraftfull plattform för att driva din webbplats eller e-handelsbutik ser vi fram emot att hjälpa dig att lyckas med ditt WordPress-projekt.

Beställ domännamn och tjänster