.DE domännamn / tyska domäner / tysk domän

Hos oss kan ni registrera .DE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DE domännamn

Registrera .DE domännamn / Domänregistrering .DE domän .DE är den officiella toppdomänen för Tyskland. Välkommen att registrera ditt .DE domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .DE domännamn

För att registrera .DE domännamn rekommenderas att man har en administrativ kontakt i Tyskland. Har ni inte det kan ni använda vår tjänst .DE Lokal närvaro för att uppfylla kravet för att registrera .DE domäner.

.DE toppdomän / tyska domäner / tysk domän

Toppdomän .DE
TLD Förvaltare: DENIC eG
Toppdomänstyp country-code
Land Tyskland
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.denic.de
Minsta antal tillåtna tecken 1
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .DE domännamn

Antal år Pris
1 150 SEK
Antal år Pris
1 150 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
1 150 SEK
Antal år Pris
- 150 SEK
Antal år Pris
- 220 SEK

Varför skall jag registrera en .DE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DE domän:

  • Täcker en av världens största marknader: Tyskland är en av de största ekonomierna i världen och .DE domänen täcker den tyska marknaden. Genom att registrera en .DE domän kan du öppna ditt företag för en potentiellt stor publik av tyska kunder.
  • Förbättrar trovärdigheten: Genom att ha en .DE domän ger du ditt företag en trovärdighet och professionell image i Tyskland. Detta kan hjälpa dig att vinna kunderas förtroende och öka din företagsprofil.
  • Skapar en lokal närvaro: Genom att använda en .DE domän kan du skapa en lokal närvaro i Tyskland, även om ditt företag inte har en fysisk närvaro där. Detta kan hjälpa dig att visa dina potentiella kunder att du är engagerad i den tyska marknaden och vill vara en del av den.
  • Ökar din synlighet i sökmotorer: Att ha en .DE domän kan hjälpa dig att ranka högre i tyska sökmotorer, eftersom sökmotorerna tenderar att prioritera lokala domäner i sina sökresultat. Detta kan hjälpa dig att få mer trafik till din webbplats och därigenom öka dina affärsmöjligheter.
  • Underlättar kommunikationen med tyska kunder: Genom att använda en .DE domän kan du enklare kommunicera med tyska kunder genom att använda tyska språket och att visa att ditt företag är inriktat på den tyska marknaden.
  • Skyddar ditt varumärke: Genom att registrera en .DE domän kan du skydda ditt företags varumärke i Tyskland och förhindra att någon annan tar det. Detta kan hjälpa dig att undvika förvirring bland dina kunder och säkerställa att ditt varumärke är skyddat.
  • Ger dig flexibilitet: Att ha en .DE domän ger dig flexibilitet att använda den för olika syften, inklusive att skapa en hemsida för din företag eller för att lansera en blogg eller e-handelsplattform. Du kan också använda den för att skapa en personlig webbplats för att marknadsföra dig själv.
  • Möjliggör geografisk inriktning: Genom att använda en .DE domän kan du rikta in din webbplats till specifika geografiska områden i Tyskland. Detta kan hjälpa dig att nå ut till potentiella kunder som är intresserade av att köpa dina produkter eller tjänster i en specifik region.

Artiklar om .DE domäner

Beställ domännamn och tjänster