.AT domännamn / österrikiska domäner / österrikisk domän

Hos oss kan ni registrera .AT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .AT domännamn

Registrera .AT domännamn / Domänregistrering .AT domän .AT är den officiella toppdomänen för Österrike. Denna toppdomän är öppen för alla att registrera. Registrera ditt .AT domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .AT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .AT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .AT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .AT domän.

.AT toppdomän / österrikiska domäner / österrikisk domän

Toppdomän .AT
TLD Förvaltare: nic.at GmbH
Toppdomänstyp country-code
Land Österrike
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.at
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .AT domännamn

Antal år Pris
1 270 SEK
Antal år Pris
1 270 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 270 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .AT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .AT domän:

  • Lokal anknytning: .AT är en toppdomän som är specifik för Österrike, vilket gör att din webbplats kan ha en mer lokal anknytning för besökare från Österrike. Detta kan hjälpa till att skapa förtroende och engagemang bland dina målgrupper i Österrike.
  • Kort och enkel: .AT-domänen är en kort toppdomän och är lätt att komma ihåg för dina användare. Detta gör att din webbplats är lätt att hitta och återvända till.
  • Professionell: Genom att använda en .AT-domän kan din webbplats se mer professionell ut, särskilt om din verksamhet har en anknytning till Österrike. Detta kan hjälpa dig att skapa förtroende bland dina kunder och samarbetspartners.
  • Kreativt utrymme: Eftersom .AT-domänen är relativt okänd utanför Österrike, finns det möjlighet att använda den för att skapa en unik webbadress som sticker ut från mängden. Du kan ha kul och vara kreativ med namn och varumärkesbyggande.
  • Lokala sökresultat: Om du vill ha din webbplats rankad högre i lokala sökresultat i Österrike kan en .AT-domän hjälpa dig med det. Sökmotorer brukar värdera lokala domäner högre i sina sökresultat.
  • Bra för SEO: En .AT-domän kan också ge fördelar i sökmotoroptimering (SEO) om du riktar dig mot en publik i Österrike. Det kan göra det lättare för sökmotorer att kategorisera och visa din webbplats i lokala sökresultat.
  • Österrikisk identitet: Att använda en .AT-domän ger din webbplats en tydlig österrikisk identitet och kan hjälpa till att etablera ditt varumärke och ditt företag som en del av den österrikiska kulturen.
  • Ökad trovärdighet: En .AT-domän kan öka trovärdigheten för ditt varumärke, särskilt om du har affärer eller verksamhet i Österrike. Detta kan bidra till att förbättra ditt varumärkes anseende och uppfattning.
  • Fånga lokala kunder: En .AT-domän kan hjälpa dig att fånga lokala kunder och utveckla en mer personlig relation med dem. Detta kan bidra till att öka lojaliteten och förtroendet för ditt varumärke.
  • Framtidsinriktad: Registrering av en .AT-domän kan vara ett bra val för framtida expansion i Österrike. Om du planerar att expandera din verksamhet eller erbjuda tjänster i Österrike, kan det vara en fördel att redan ha en österrikisk domän.

Artiklar om .AT domäner

Beställ domännamn och tjänster