.IT domännamn / italienska domäner / italiensk domän

Hos oss kan ni registrera .IT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .IT domännamn

Registrera .IT domännamn / Domänregistrering .IT domän .IT är den officiella toppdomänen för Italien. Det är möjligt för företag och privatpersoner inom Europeiska Unionen att registrera .IT domännamn. Välkommen att registrera ditt .IT domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .IT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .IT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .IT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .IT domän.

.IT toppdomän / italienska domäner / italiensk domän

Toppdomän .IT
TLD Förvaltare: IIT - CNR
Toppdomänstyp country-code
Land Italien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.it
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .IT domännamn

Antal år Pris
1 210 SEK
Antal år Pris
1 210 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 210 SEK
Antal år Pris
- 210 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .IT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .IT domän:

  • Geografisk relevans: Om du driver ett företag eller har en närvaro i Italien, kan en .IT-domän geografisk relevans och trovärdighet åt din webbplats.
  • Sökoptimering: Genom att inkludera en .IT-domän i din webbadress kan du hjälpa till att öka din sökmotoroptimering (SEO) för sökningar som görs i Italien. Detta kan hjälpa dig att nå ut till en större publik på italienska.
  • Kortare webbadresser: Eftersom .IT-domänen är kortare än många andra toppdomäner (TLD), kan det hjälpa till att göra din webbadress enklare och mer minnesvärd.
  • Flexibilitet: .IT-domänen kan registreras av vem som helst från vilken del av världen som helst. Detta ger dig flexibilitet att använda domänen för alla typer av webbplatser eller projekt, oavsett din plats.
  • Lokalt stöd: En .IT-domän ger dig möjlighet att söka efter lokalt stöd från italienska webbutvecklare, designers och andra tekniska experter.
  • Ökad trovärdighet: En .IT-domän ger din webbplats en högre grad av trovärdighet bland italienska användare och kunder. Detta kan öka förtroendet för ditt varumärke och din verksamhet.
  • Branding: .IT-domänen kan användas som en del av din branding-strategi för att skapa en stark online närvaro och differentiera dig från konkurrenterna.
  • Specialiserad marknadsföring: Genom att använda en .IT-domän kan du skapa en specialiserad webbplats som fokuserar på en specifik marknad eller nisch i Italien.
  • Tillgänglighet: Eftersom .IT-domänen har funnits sedan 1987 är det troligt att många av de bästa domännamnen redan är tagna. Men det finns fortfarande många bra alternativ tillgängliga att registrera.
  • Framtida expansion: Om du planerar att expandera till Italien i framtiden, kan det vara klokt att registrera en .IT-domän nu för att skydda ditt varumärke och din webbplats.

Artiklar om .IT domäner

Beställ domännamn och tjänster