.FR domännamn / franska domäner / fransk domän

Hos oss kan ni registrera .FR domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .FR domännamn

Registrera .FR domännamn / Domänregistrering .FR domän .FR är den officiella toppdomänen för Frankrike. Företag och individer inom EU kan registrera .FR domännamn. Registrera ditt .FR domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .FR domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .FR domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .FR-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .FR domän.

.FR toppdomän / franska domäner / fransk domän

Toppdomän .FR
TLD Förvaltare: Association Française pour le Nommage Internet en Coopération (A.F.N.I.C.)
Toppdomänstyp country-code
Land Frankrike
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.fr
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .FR domännamn

Antal år Pris
1 270 SEK
Antal år Pris
1 270 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 270 SEK
Antal år Pris
- 270 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .FR domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .FR domän:

  • Geografisk tillhörighet: .FR-domänen signalerar till användare och besökare att din webbplats är associerad med Frankrike, vilket kan öka förtroendet och trovärdigheten för din verksamhet.
  • Öka sökmotoroptimering: Om din målgrupp finns i Frankrike, kan en .FR-domän hjälpa till att förbättra din sökmotoroptimering på den franska marknaden.
  • Förbättra varumärkesidentitet: En .FR-domän kan hjälpa till att bygga och förstärka ditt varumärkesidentitet på den franska marknaden.
  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .FR-domän kan du skydda ditt varumärke mot cybersquatting och andra former av bedrägerier.
  • Öka tillgängligheten: Att ha en .FR-domän kan öka tillgängligheten för användare i Frankrike som söker efter din webbplats.
  • Skapa enkelhet: Om din verksamhet är verksam i Frankrike kan en .FR-domän hjälpa till att skapa enkelhet och enkel åtkomst för dina kunder och intressenter.
  • Bygga tillit: Att ha en .FR-domän kan hjälpa till att bygga tillit hos användare och kunder i Frankrike som söker efter din verksamhet.
  • Få bättre resultat i marknadsföring: Genom att använda en .FR-domän i dina marknadsföringskampanjer kan du skapa mer riktade annonser som attraherar franska användare och kunder.
  • Förbättra din lokala närvaro: Genom att använda en .FR-domän kan du förbättra din lokala närvaro i Frankrike och göra det enklare för användare att hitta din webbplats.

Beställ domännamn och tjänster