.ES domännamn / spanska domäner / spansk domän

Hos oss kan ni registrera .ES domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ES domännamn

Registrera .ES domännamn / Domänregistrering .ES domän .ES är den officiella toppdomänen för Spanien. Det är fritt fram för vem som helst att registrera .ES domännamn. Välkommen att registrera .ES domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .ES domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .ES domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .ES-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .ES domän.

.ES toppdomän / spanska domäner / spansk domän

Toppdomän .ES
TLD Förvaltare: Red.es
Toppdomänstyp country-code
Land Spanien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.es
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ES domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
2 700 SEK
3 1050 SEK
4 1400 SEK
5 1750 SEK
10 3500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ES domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ES domän:

  • Förbättrad synlighet i spanskspråkiga länder: .ES-domänen är den officiella toppdomänen för Spanien och är ett erkänt varumärke för spanskspråkiga länder. Genom att använda en .ES-domän kan du öka din synlighet i dessa länder och nå en bredare publik.
  • Skapar trovärdighet och förtroende: Att ha en .ES-domän kan hjälpa till att skapa trovärdighet och förtroende hos spansktalande kunder eller användare. Genom att använda en lokal domän visar du att du har en stark närvaro i det spanska samhället.
  • Möjlighet att registrera korta och minnesvärda domännamn: Många korta och minnesvärda domännamn har redan registrerats under .COM eller andra toppdomäner. Med .ES har du fortfarande möjlighet att hitta ett kort och minnesvärt domännamn för din webbplats.
  • Ökad sökmotoroptimering: Om du riktar dig till en spansk publik kan en .ES-domän hjälpa till att förbättra din sökmotoroptimering i Spanien och andra spansktalande länder. Sökmotorer värderar ofta domäner som matchar användarnas geografiska plats högre i sökresultaten.
  • Möjlighet att skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .ES-domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra att någon annan använder det under en liknande domän. Detta kan också förhindra varumärkesförvirring bland dina spansktalande kunder.
  • Möjlighet att ta del av den spanska e-handelsmarknaden: Spanien har en växande e-handelsmarknad och genom att använda en .ES-domän kan du dra nytta av detta och öka dina försäljningsmöjligheter i Spanien.
  • Tillgänglighet: .ES-domäner är tillgängliga för alla, oavsett om du är en individuell användare, ett företag eller en organisation. Du behöver inte vara registrerad i Spanien eller ha ett fysiskt kontor där för att kunna registrera en .ES-domän.
  • Stödjer det spanska samhället: Genom att använda en .ES-domän stödjer du det spanska samhället och visar att du är engagerad i den spanska kulturen och ekonomin. Detta kan hjälpa till att bygga upp goodwill bland spanska användare och potentiella kunder.

Beställ domännamn och tjänster