.PT domännamn / portugisiska domäner / portugisisk domän

Hos oss kan ni registrera .PT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .PT domännamn

Registrera .PT domännamn / Domänregistrering .PT domän .PT är den officiella toppdomänen för Portugal. Välkommen att registrera ditt .PT domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .PT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .PT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .PT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .PT domän.

.PT toppdomän / portugisiska domäner / portugisisk domän

Toppdomän .PT
TLD Förvaltare: Associação DNS.PT
Toppdomänstyp country-code
Land Portugal
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.pt
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .PT domännamn

Antal år Pris
1 620 SEK
3 1860 SEK
5 3100 SEK
Antal år Pris
1 620 SEK
3 1860 SEK
5 3100 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 620 SEK
3 1860 SEK
5 3100 SEK
Antal år Pris
- 620 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .PT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .PT domän:

  • Tillgänglighet: En .PT domän ger dig tillgång till den portugisiska marknaden och ger din webbplats möjlighet att nå en bredare publik.
  • Tillit: Att använda en .PT domän visar att du har en lokal närvaro i Portugal, vilket kan öka kundernas förtroende och trovärdighet för ditt företag.
  • SEO-fördelar: En .PT domän kan förbättra din sökmotoroptimering (SEO) för sökningar på den portugisiska marknaden.
  • Lokaliseringsfördelar: En .PT domän gör det möjligt att lokalisera innehåll på din webbplats för den portugisiska marknaden, inklusive valuta, språk, leveransalternativ och mer.
  • Varumärkesbyggande: Att använda en .PT domän kan bidra till att skapa ett starkt varumärke och öka medvetenheten om ditt företag på den portugisiska marknaden.
  • Ökad trafik: En .PT domän kan öka trafiken till din webbplats från den portugisiska marknaden och locka fler besökare att utforska dina tjänster och produkter.
  • Geografisk riktning: En .PT domän kan hjälpa dig att marknadsföra ditt företag till kunder i Portugal och geografiskt rikta din marknadsföring.
  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .PT domän kan du skydda ditt varumärke på den portugisiska marknaden och förhindra att andra använder det.
  • Ökad tillgänglighet: En .PT domän ger ökad tillgänglighet för din webbplats för användare i Portugal, vilket kan öka konverteringsgraden och kundlojaliteten.
  • Möjlighet att utöka: Att registrera en .PT domän ger dig möjlighet att utöka ditt företag till den portugisiska marknaden och utforska nya möjligheter för tillväxt och expansion.

Beställ domännamn och tjänster