.CH domännamn / schweiziska domäner / schweizisk domän

Hos oss kan ni registrera .CH domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CH domännamn

Registrera .CH domännamn / Domänregistrering .CH domän .CH är den officiella toppdomänen för Schweiz. Det är fritt fram för vem som helst att registrera domännamn under .CH toppdomänen. Obs, om en utredning av domännamnet genomförs krävs en schweizisk korrespondensadress. Välkommen att registrera ditt .CH domännamn hos oss.

Vi erbjuder även snapback av .CH domännamn.

Krav för att få registrera .CH domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CH domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CH-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CH domän.

.CH toppdomän / schweiziska domäner / schweizisk domän

Toppdomän .CH
TLD Förvaltare: SWITCH The Swiss Education & Research Network
Toppdomänstyp country-code
Land Schweiz
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.ch
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CH domännamn

Antal år Pris
1 600 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 600 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CH domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CH domän:

  • Förstärker din närvaro i Schweiz: Genom att registrera en .CH-domän kan du stärka din närvaro i Schweiz och göra det enklare för dina kunder eller besökare att hitta dig online.
  • Geografisk anknytning: .CH-domänen är den officiella toppdomänen för Schweiz, vilket ger dig en tydlig geografisk anknytning till landet.
  • Professionell image: Att ha en .CH-domän kan ge din webbplats eller företag en professionell image, särskilt om du är inriktad på schweiziska kunder eller marknader.
  • Bättre sökmotoroptimering: Eftersom .CH-domänen är specifik för Schweiz kan det hjälpa till att förbättra din sökmotoroptimering och göra det enklare för personer i Schweiz att hitta din webbplats.
  • Skydd av din varumärkesidentitet: Genom att registrera en .CH-domän kan du skydda din varumärkesidentitet på nätet och förhindra att andra registrerar en liknande domän.
  • Öka förtroendet: Att ha en .CH-domän kan öka förtroendet för ditt företag eller organisation bland schweiziska kunder eller besökare.
  • Tillgänglighet: .CH-domänen är fortfarande relativt ny och det finns fortfarande många bra domännamn tillgängliga för registrering.
  • Enkel registrering: Att registrera en .CH-domän är en enkel process och kan göras online på bara några minuter.
  • Kostnadseffektivt: Registrering av en .CH-domän är ofta kostnadseffektivt jämfört med andra toppdomäner.
  • Flexibilitet: .CH-domänen kan registreras av företag, organisationer och privatpersoner, vilket ger en stor flexibilitet för användning av domänen.

Artiklar om .CH domäner

Beställ domännamn och tjänster