.SK domännamn / slovakiska domäner / slovakisk domän

Hos oss kan ni registrera .SK domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .SK domännamn

Registrera .SK domännamn / Domänregistrering .SK domän .SK är den officiella toppdomänen för Slovakien. Vi är en ackrediterad registrar för den slovakiska toppdomänen .SK. Vem som helst kan registrera slovakiska .SK domännamn. Välkommen att registrera ditt .SK domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .SK domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .SK domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .SK-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .SK domän.

.SK toppdomän / slovakiska domäner / slovakisk domän

Toppdomän .SK
TLD Förvaltare: SK-NIC, a.s.
Toppdomänstyp country-code
Land Slovakien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.sk-nic.sk
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .SK domännamn

Antal år Pris
1 380 SEK
2 760 SEK
3 1140 SEK
4 1520 SEK
5 1900 SEK
6 2280 SEK
7 2660 SEK
8 3040 SEK
9 3420 SEK
10 3800 SEK
Antal år Pris
1 380 SEK
2 760 SEK
3 1140 SEK
4 1520 SEK
5 1900 SEK
6 2280 SEK
7 2660 SEK
8 3040 SEK
9 3420 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 380 SEK
Antal år Pris
- 380 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .SK domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .SK domän:

  • Stärk din koppling till Slovakien: En .SK-domän hjälper dig att etablera och stärka din närvaro på den slovakiska marknaden, vilket är särskilt värdefullt om du riktar dig till en slovakisk publik.
  • Bygg förtroende hos slovakiska användare: Genom att använda en .SK-domän kan du visa att du är lokal och dedikerad till den slovakiska marknaden, vilket kan öka förtroendet hos slovakiska användare.
  • Tillgänglighet: Eftersom .SK-domäner är mindre vanliga än generiska toppdomäner som .com eller .net kan du ha bättre chanser att hitta en kort och minnesvärd domän för din webbplats.
  • Stärka ditt varumärke: Genom att registrera en .SK-domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra att andra utnyttjar det på den slovakiska marknaden.
  • Lokal SEO-fördel: En .SK-domän kan förbättra din synlighet i slovakiska sökmotorer och sökresultat, vilket ökar chansen att hittas av slovakiska användare som söker efter relevanta produkter eller tjänster.
  • Tillit från slovakiska konsumenter: Slovaker har ofta förtroende för webbplatser med .SK-domäner, då de uppfattas som mer pålitliga och anpassade för deras behov och preferenser.
  • Affärsmöjligheter: En .SK-domän underlättar skapandet av partnerskap och affärsrelationer med slovakiska företag och institutioner, vilket kan leda till nya affärsmöjligheter och tillväxt.
  • Stärk lokala samarbeten: Genom att använda en .SK-domän kan du enklare samarbeta med slovakiska organisationer, företag och communityn, vilket främjar lokal utveckling och samhällsengagemang.
  • Kulturellt utbyte: Genom att ha en .SK-domän kan du delta i och främja det slovakiska kulturarvet genom att dela information och innehåll på slovakiska språket och bidra till det kulturella utbytet.
  • Innovationspotential: Slovakien är känt för sin innovationsanda och teknologiska framsteg. Genom att ha en .SK-domän kan du dra nytta av landets tekniska infrastruktur och möjligheter till teknologisk utveckling.

Beställ domännamn och tjänster