.HU domännamn / ungerska domäner / ungersk domän

Hos oss kan ni registrera .HU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .HU domännamn

Registrera .HU domännamn / Domänregistrering .HU domän .HU är den officiella toppdomänen för Ungern. Välkommen att registrera ditt .HU domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .HU domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .HU domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .HU-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .HU domän.

.HU toppdomän / ungerska domäner / ungersk domän

Toppdomän .HU
TLD Förvaltare: Council of Hungarian Internet Providers (CHIP)
Toppdomänstyp country-code
Land Ungern
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.hu
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .HU domännamn

Antal år Pris
2 800 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 400 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .HU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .HU domän:

  • Lokal närvaro: Genom att använda en .HU-domän visar du din närvaro och anknytning till Ungern. Det ger en stark lokal identitet och skapar förtroende bland ungerska användare.
  • Målgruppsanpassning: Om du riktar dig till den ungerska marknaden ger en .HU-domän en tydlig signal om att din webbplats är skapad speciellt för ungerska användare. Det hjälper till att attrahera och engagera målgruppen på ett mer relevant sätt.
  • Konkurrensfördel: Genom att välja en .HU-domän kan du skilja dig från konkurrenterna som använder generiska toppdomäner. Det kan ge dig en konkurrensfördel och öka din synlighet bland ungerska kunder.
  • SEO-fördelar: Sökmotorer tenderar att ge fördelar åt lokala domäner när de rankar sökresultat. Med en .HU-domän har du bättre chanser att synas högre i sökmotorernas resultatlistor för relevanta sökningar i Ungern.
  • Språklig anpassning: Genom att använda en .HU-domän signalerar du att din webbplats är på ungerska eller har ungerska innehåll. Det underlättar för besökare att identifiera språket och ger en mer personlig upplevelse för dem.
  • Geografiskt fokus: Om din verksamhet är lokaliserad till en viss region i Ungern, kan en .HU-domän hjälpa dig att nå ut till den specifika geografiska målgruppen. Det ger möjlighet att etablera en stark lokal närvaro.
  • Varumärkesskydd: Att registrera en .HU-domän kan vara en viktig del av att skydda ditt varumärke i Ungern. Det förhindrar andra från att registrera en domän som är identisk med ditt varumärke och därigenom undvika förväxling eller missbruk.
  • Stöd för ungerska kulturen: Genom att använda en .HU-domän bidrar du till att stödja den ungerska kulturen och digitala landskapet. Det visar din respekt och engagemang för landets onlinegemenskap.
  • Lokala partnerskap: Genom att ha en .HU-domän kan du enklare samarbeta med andra ungerska företag och organisationer. Det kan öppna dörrar till samarbetsmöjligheter och gemensamma projekt.
  • Innovationspotential: Ungern har en växande digital ekonomi och en .HU-domän kan vara en inkörsport till att delta i landets innovativa teknik- och startupscen. Det kan ge dig möjlighet att vara en del av framväxande trender och nätverk inom den ungerska tech-branschen.

Beställ domännamn och tjänster