.RO domännamn / rumänska domäner / rumänsk domän

Hos oss kan ni registrera .RO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .RO domännamn

Registrera .RO domännamn / Domänregistrering .RO domän .RO är den officiella toppdomänen för Rumänien. Det är fritt fram för vem som helst att registrera .RO domännamn. Välkommen att registrera ditt .RO domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .RO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .RO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .RO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .RO domän.

.RO toppdomän / rumänska domäner / rumänsk domän

Toppdomän .RO
TLD Förvaltare: National Institute for R&D in Informatics
Toppdomänstyp country-code
Land Rumänien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.rotld.ro
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .RO domännamn

Antal år Pris
1 800 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 800 SEK
Antal år Pris
- 800 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .RO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .RO domän:

  • Stärk din lokala närvaro: En .RO-domän visar att ditt företag eller projekt är kopplat till Rumänien, vilket kan öka förtroendet och trovärdigheten hos dina besökare.
  • Sökoptimering för Rumänien: En .RO-domän kan förbättra din sökoptimering (SEO) på den rumänska marknaden och öka din synlighet på lokala sökresultat.
  • Skydda ditt varumärke: Registrera en .RO-domän hjälper dig att skydda ditt varumärke i Rumänien och förhindra att obehöriga tar kontroll över din online-identitet.
  • Unik och minnesvärd: En .RO-domän kan göra din webbplatsadress mer unik och minnesvärd, vilket kan hjälpa besökare att komma ihåg din webbplats och återvända i framtiden.
  • Prioriterad tillgång: Genom att registrera en .RO-domän får du prioriterad tillgång till nya domänutgivningar och funktioner som är specifika för den rumänska marknaden.
  • Språkfördelar: En .RO-domän kan göra det enklare för dig att rikta in dig på den rumänskspråkiga publiken, eftersom den tydligt visar att din webbplats är relevant för dem.
  • Patriotism och kulturell stolthet: Visa din stolthet för Rumänien och dess kultur genom att använda en .RO-domän för ditt företag eller projekt.
  • Lättare att hitta lokala partners: En .RO-domän kan öka din trovärdighet och synlighet när du söker samarbeten eller partnerskap med rumänska företag och organisationer.
  • Högre tillförlitlighet: En .RO-domän kan ge dina besökare en känsla av säkerhet och tillförlitlighet, eftersom de vet att de besöker en webbplats som är registrerad i Rumänien.
  • Förbättrad kundsupport: Med en .RO-domän kan du visa att du värdesätter dina rumänska kunder genom att erbjuda lokaliserad kundsupport och service.

Artiklar om .RO domäner

Beställ domännamn och tjänster