.BG domännamn / bulgariska domäner / bulgarisk domän

Hos oss kan ni registrera .BG domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BG domännamn

Registrera .BG domännamn / Domänregistrering .BG domän .BG är den officiella toppdomänen för Bulgarien. Visa din koppling till Bulgarien och ditt engagemang för att tillhandahålla den bästa internetupplevelsen i Bulgarien med en .BG toppdomän.

Att registrera ditt företagsnamn/varumärke som domännamn i Bulgarien är en av de bästa förebyggande åtgärderna du kan vidta för att säkra ditt varumärke och bekämpa upphovsrättsintrång.

Välkommen att registrera ditt .BG domännamn hos oss!

Krav för att få registrera .BG domännamn

En engelsk version av ert registreringsbevis från Bolagsverket måste skickas till oss i orginal.

.BG toppdomän / bulgariska domäner / bulgarisk domän

Toppdomän .BG
TLD Förvaltare: Register.BG
Toppdomänstyp country-code
Land Bulgarien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.register.bg
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .BG domännamn

Antal år Pris
1 1000 SEK
2 2000 SEK
3 3000 SEK
5 5000 SEK
10 10000 SEK
Antal år Pris
1 1000 SEK
2 2000 SEK
3 3000 SEK
5 5000 SEK
10 10000 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 1000 SEK
2 2000 SEK
3 3000 SEK
5 5000 SEK
10 10000 SEK
Antal år Pris
- 1000 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .BG domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BG domän:

  • Förbättrad synlighet: Genom att ha en .BG domän kan du öka din synlighet på nätet för användare i Bulgarien och andra delar av Europa där .BG domäner är populära.
  • Bygg varumärkesmedvetenhet: Att ha en .BG domän kan hjälpa dig att bygga varumärkesmedvetenhet i Bulgarien och öka din trovärdighet som ett pålitligt företag i regionen.
  • Lokaliserad sökoptimering: Om du vill att din webbplats ska rankas högt på sökmotorer i Bulgarien kan en .BG domän hjälpa till att visa att din webbplats är relevant för sökningar från den regionen.
  • Säkrare identitet: Att ha en .BG domän kan hjälpa till att skydda din identitet på nätet genom att förhindra att någon annan registrerar en domän med samma namn som ditt företag.
  • Minska risken för domäntvister: Genom att registrera en .BG domän kan du minska risken för domäntvister och andra rättsliga problem som kan uppstå om någon annan registrerar en domän med samma namn som ditt företag.
  • Öka förtroende från lokalbefolkningen: Om ditt företag har verksamhet i Bulgarien kan en .BG domän hjälpa till att öka förtroendet från lokalbefolkningen genom att visa att du har en lokal närvaro och engagemang.
  • Förbättra global räckvidd: Även om .BG domäner huvudsakligen är populära i Bulgarien, kan de också användas för att nå användare över hela världen och öka din globala räckvidd.
  • Anpassade e-postadresser: Genom att ha en .BG domän kan du skapa anpassade e-postadresser som matchar ditt företagsnamn och ger en professionell image.
  • Förbättrad marknadsföring: Genom att ha en .BG domän kan du rikta din marknadsföring mot en specifik geografisk region och öka effektiviteten av dina kampanjer.

Artiklar om .BG domäner

Beställ domännamn och tjänster