.AL domännamn / albanska domäner / albansk domän

Hos oss kan ni registrera .AL domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .AL domännamn

Registrera .AL domännamn / Domänregistrering .AL domän .AL är den officiella toppdomänen för Albanien. Visa din koppling till Albanien och ditt engagemang för att tillhandahålla den bästa internetupplevelsen i Albanien med en .AL toppdomän.

Att registrera ditt företagsnamn/varumärke som domännamn i Albanien är en av de bästa förebyggande åtgärderna du kan vidta för att säkra ditt varumärke och bekämpa upphovsrättsintrång.

Välkommen att registrera ditt .AL domännamn hos oss!

Krav för att få registrera .AL domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .AL domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .AL-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .AL domän.

.AL toppdomän / albanska domäner / albansk domän

Toppdomän .AL
TLD Förvaltare: Electronic and Postal Communications Authority - AKEP
Toppdomänstyp country-code
Land Albanien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.ripe.net
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .AL domännamn

Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
6 3600 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
6 3600 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
6 3600 SEK
Antal år Pris
- 600 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .AL domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .AL domän:

  • Synlighet i Albanien: En .AL domän ger dig synlighet i Albanien, vilket kan öka din trovärdighet och ge dig en lokal närvaro om du har verksamhet i landet.
  • Marknadsföring i Albanien: Genom att ha en .AL domän kan du rikta din marknadsföring mot en specifik geografisk region och nå ut till en större publik i Albanien.
  • Anpassade e-postadresser: En .AL domän kan ge dig möjlighet att skapa anpassade e-postadresser med ditt företagsnamn, vilket kan ge en professionell image och öka förtroendet från dina kunder.
  • Bygg varumärkesmedvetenhet: Genom att registrera en .AL domän kan du bygga varumärkesmedvetenhet i Albanien och öka din trovärdighet som ett pålitligt företag i regionen.
  • Lokaliserad sökoptimering: En .AL domän kan hjälpa dig att ranka högt på sökmotorer i Albanien och visa att din webbplats är relevant för sökningar från den regionen.
  • Säkrare identitet: Att ha en .AL domän kan hjälpa till att skydda din identitet på nätet genom att förhindra att någon annan registrerar en domän med samma namn som ditt företag.
  • Minska risken för domäntvister: Genom att registrera en .AL domän kan du minska risken för domäntvister och andra rättsliga problem som kan uppstå om någon annan registrerar en domän med samma namn som ditt företag.
  • Öka förtroende från lokalbefolkningen: En .AL domän kan öka förtroendet från lokalbefolkningen om ditt företag har verksamhet i Albanien genom att visa att du har en lokal närvaro och engagemang.
  • Öka global räckvidd: Trots att .AL domäner är mest populära i Albanien, kan de också användas för att nå användare över hela världen och öka din globala räckvidd.

Artiklar om .AL domäner

Beställ domännamn och tjänster