.BA domännamn / bosniska domäner / bosnisk domän

Hos oss kan ni registrera .BA domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BA domännamn

Registrera .BA domännamn / Domänregistrering .BA domän .BA är den officiella toppdomänen för Bosnien och Hercegovina. För att registrera .BA domännamn krävs att man har en lokal administrativ kontakt i Bosnien. Registrera ditt .BA domännamn hos oss.

Krav för att få registrera .BA domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .BA domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .BA-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .BA domän.

.BA toppdomän / bosniska domäner / bosnisk domän

Toppdomän .BA
TLD Förvaltare: Universtiy Telinformatic Centre (UTIC)
Toppdomänstyp country-code
Land Bosnien och Hercegovina
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .BA domännamn

Antal år Pris
1 1000 SEK
Antal år Pris
1 1000 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 1000 SEK
Antal år Pris
- 1000 SEK
Antal år Pris
- 300 SEK

Varför skall jag registrera en .BA domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BA domän:

  • Geografisk identifiering: Med en .BA domän kan du tydligt identifiera din webbplats som en bosnisk webbplats, vilket kan hjälpa till att bygga förtroende och trovärdighet bland besökare från Bosnien och Hercegovina.
  • Lokal sökmotoroptimering: Om du driver en lokal verksamhet i Bosnien och Hercegovina kan en .BA domän hjälpa dig att ranka högre i sökmotorer för relevanta sökfraser i Bosnien och Hercegovina, eftersom sökmotorer som Google prioriterar lokala domäner.
  • Kort och minnesvärd: Domänen .BA är kort och lätt att komma ihåg, vilket gör det enklare för dina besökare att hitta din webbplats.
  • Skydda ditt varumärke: Genom att registrera en .BA domän kan du skydda ditt varumärke mot potentiella cybersquatters eller varumärkesintrång.
  • Ökad synlighet: Om din webbplats har en .BA-domän kan den enklare uppmärksammas av besökare från Bosnien och Hercegovina och därmed kan öka trafiken och synligheten på nätet.
  • Tillgänglighet: Genom att registrera en .BA domän kan du vara säker på att din webbplats är tillgänglig för bosniska internetanvändare även när andra domäner är upptagna.
  • Positiv inverkan på SEO: Eftersom sökmotorer prioriterar lokala domäner, kan en .BA domän ge dig en fördel i sökresultaten för bosniska sökfraser, vilket kan ge din webbplats bättre SEO-resultat.
  • Bygga förtroende: En .BA domän kan hjälpa dig att bygga förtroende och trovärdighet bland besökare från Bosnien och Hercegovina, eftersom den indikerar att din webbplats har en stark koppling till landet.
  • Ökad regional räckvidd: En .BA domän kan också hjälpa dig att nå ut till en större regional publik i sydöstra Europa, vilket kan öka din webbplats räckvidd och trafik.
  • Stödja den lokala ekonomin: Genom att registrera en .BA domän kan du bidra till den lokala ekonomin i Bosnien och Hercegovina, eftersom intäkterna från domänregistreringar går till landet och kan stödja den lokala teknologisektorn.

Artiklar om .BA domäner

Beställ domännamn och tjänster