.بازار domännamn

Hos oss kan ni registrera .بازار domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .بازار domännamn

Registrera .بازار domännamn / Domänregistrering .بازار domän .بازار är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .بازار domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .بازار toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .بازار domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .بازار domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .بازار-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .بازار domän.

.بازار toppdomän

Toppdomän .بازار
TLD Förvaltare: CORE Association
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.bazaar.coreregistry.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .بازار domännamn

Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
1 1900 SEK
Antal år Pris
1 350 SEK
Antal år Pris
- 350 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .بازار domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .بازار domän:

  • Relevant för marknadsföring: Eftersom .بازار är den arabiska motsvarigheten till .market eller .bazaar, så är det en relevant domän för webbplatser som riktar sig till den arabisktalande marknaden eller som handlar med arabiska produkter eller tjänster.
  • Geografiskt fokus: Genom att använda en .بازار domän, så visar du på att du har ett geografiskt fokus på den arabisktalande marknaden, vilket kan öka tilltro och tillförtroendet från den arabisktalande målgruppen.
  • Främjar språkidentitet: Genom att använda en .بازار domän på arabiska, så främjar du språkidentiteten för den arabisktalande målgruppen, samtidigt som du visar på att du tar hänsyn till deras behov och önskemål.
  • Förbättrar sökmotoroptimering: Genom att använda en .بازار domän på arabiska, så kan du förbättra sökmotoroptimeringen för din webbplats, eftersom sökmotorer ofta rankar webbplatser med lokal relevans högre.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .بازار toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster