.移动 domännamn

Hos oss kan ni registrera .移动 domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .移动 domännamn

Registrera .移动 domännamn / Domänregistrering .移动 domän .移动 är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .移动 domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .移动 toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .移动 domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .移动 domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .移动-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .移动 domän.

.移动 toppdomän

Toppdomän .移动
TLD Förvaltare: Afilias plc
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.afilias.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .移动 domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
- 300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .移动 domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .移动 domän:

 • Toppdomänen .移动 (pinyin - yídòng) är en kinesisk toppdomän som betyder "mobil".
 • Bättre synlighet på den kinesiska marknaden: Med en .移动 domän kan du öka din synlighet på den kinesiska marknaden och nå ut till en större kinesisk publik.
 • Anpassad för mobil: .移动 domänen är anpassad för mobila enheter, vilket gör den idealisk för företag som är inriktade på mobilapplikationer och mobilmarknadsföring.
 • Ökad trovärdighet: Registrering av en .移动 domän ger din webbplats en ökad trovärdighet bland kinesiska användare eftersom den är en officiell och reglerad toppdomän.
 • Enkel igenkänning: .移动 är kort och enkel att komma ihåg, vilket gör det enkelt för kunder att hitta din webbplats och lättare att marknadsföra din webbplats i Kina.
 • Skyddar ditt varumärke: Genom att registrera din varumärkes .移动 domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra andra från att använda det.
 • Stärker ditt varumärkesidentitet: Genom att använda en .移动 domän kan du stärka din varumärkesidentitet och differentiera din webbplats från dina konkurrenter.
 • Möjlighet att utöka din globala närvaro: En .移动 domän ger dig möjlighet att utöka din globala närvaro genom att nå en större kinesisk publik och potentiella kunder.
 • Enkel att registrera: Registrering av en .移动 domän är enkelt och kräver inte mycket tid eller ansträngning.
 • Framtidsinriktad: Eftersom mobilt internet används allt mer globalt kan en .移动 domän öppna dörren för nya möjligheter och en spännande framtid för din webbplats.
 • Unik och annorlunda: .移动 domänen är unik och annorlunda från andra toppdomäner, vilket gör att din webbplats sticker ut och har en mer distinkt online-närvaro.

Beställ domännamn och tjänster