.AFRICA domännamn

Hos oss kan ni registrera .AFRICA domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .AFRICA domännamn

Registrera .AFRICA domännamn / Domänregistrering .AFRICA domän .AFRICA är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .AFRICA domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .AFRICA toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .AFRICA domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .AFRICA domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .AFRICA-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .AFRICA domän.

.AFRICA toppdomän

Toppdomän .AFRICA
TLD Förvaltare: ZA Central Registry NPC trading as Registry.Africa
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server africa-whois.registry.net.za
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .AFRICA domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .AFRICA domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .AFRICA domän:

  • Lokal relevans: Genom att registrera en .AFRICA domän, visar du på att du är verksam i Afrika eller har en stark närvaro i regionen. Det kan hjälpa dig att nå dina målgrupper och kunder i Afrika.
  • Varumärke: Registrering av en .AFRICA domän kan hjälpa till att bygga din varumärkesprofil och skilja dig från andra webbplatser.
  • Specialization: Eftersom .AFRICA är en nischdomän, är den speciellt inriktad på Afrika och det kan hjälpa dig att visa på din specialisering inom Afrika och dina kunder och besökare kan lätt identifiera din webbplats som en afrikarelaterad webbplats.
  • Professionalism: En .AFRICA domän visar tydligt på din professionalism och kompetens inom Afrika, det kan öka tilliten hos dina kunder och potentiella kunder.
  • SEO: .AFRICA domänen kan hjälpa till att öka din sökmotoroptimering (SEO) eftersom den är relaterad till Afrika och kan hjälpa dig att synas högre i sökresultaten.
  • Flexibilitet: .AFRICA är en generisk toppdomän, vilket betyder att den inte är specifikt för någon bransch eller organisationstyper. Det ger dig flexibilitet att använda den för alla typer av verksamheter relaterade till Afrika.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .AFRICA toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster