.ARCHI domännamn

Hos oss kan ni registrera .ARCHI domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .ARCHI domännamn

Registrera .ARCHI domännamn / Domänregistrering .ARCHI domän .ARCHI är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .ARCHI domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .ARCHI toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .ARCHI domännamn

Toppdomänen har planer på att begränsa registreringen av .ARCHI domännamn till certifierade arkitekter och privatpersoner som har examen i arkitektur.

.ARCHI toppdomän

Toppdomän .ARCHI
TLD Förvaltare: STARTING DOT LIMITED
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.ksregistry.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .ARCHI domännamn

Antal år Pris
1 1080 SEK
Antal år Pris
1 1080 SEK
Antal år Pris
1 1680 SEK
Antal år Pris
1 1080 SEK
Antal år Pris
- 1080 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .ARCHI domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .ARCHI domän:

  • Branschspecifik: En .ARCHI domän är specifik för arkitektur- och designbranschen och visar på din expertis och fokus inom området.
  • Enkel att minnas: En .ARCHI domän är enkel att minnas och förmedla till andra, vilket ökar sannolikheten att folk kommer att minnas ditt företag.
  • Marknadsföringspotential: En .ARCHI domän erbjuder möjligheter för marknadsföring och branding, som kan hjälpa dig att nå din målgrupp.
  • Unik identitet: Genom en .ARCHI domän får du en unik och minnesvärd närvaro på internet.
  • Skiljer sig från mängden: En .ARCHI domän hjälper dig att skilja dig från konkurrenterna och visa på din specialisering inom arkitektur- och designbranschen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .ARCHI toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster