.BOO domännamn

Hos oss kan ni registrera .BOO domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .BOO domännamn

Registrera .BOO domännamn / Domänregistrering .BOO domän .BOO är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .BOO domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .BOO toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .BOO domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .BOO domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .BOO-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .BOO domän.

.BOO toppdomän

Toppdomän .BOO
TLD Förvaltare: Charleston Road Registry Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.google
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .BOO inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .BOO domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .BOO domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .BOO domän:

  • Distinkt webbadress: En .BOO-domän kan hjälpa din webbplats att sticka ut från konkurrenterna och ge den en unik och minnesvärd webbadress.
  • Perfekt för halloween: .BOO-domänen är specifikt utformad för spökhistorier och kan vara idealisk för författare, bloggare, bokförlag och andra som skriver om skräck- eller spänningsgenrer.
  • Tillgänglighet: Eftersom .BOO är en relativt ny domän finns det fortfarande många tillgängliga alternativ för ditt företagsnamn och webbadress.
  • Ökad trovärdighet: Genom att använda en .BOO-domän kan du öka din trovärdighet och visa besökare att du är specialiserad på skräck- eller spänningsgenrer.
  • Tilltalande för bokförlag: .BOO-domänen kan vara särskilt attraktiv för bokförlag som publicerar skräck- eller spänningsromaner och vill marknadsföra dem online.
  • Flexibilitet: .BOO-domänen kan användas för att representera en mängd olika skräck- eller spänningsrelaterade ämnen, vilket gör den till en allsidig domän för författare och förlag.
  • Marknadsföringspotential: Att använda en .BOO-domän kan hjälpa till att öka varumärkesmedvetenheten och ge dig en unik möjlighet att marknadsföra din spännande verksamhet online.
  • Unik möjlighet: Att använda en .BOO-domän kan ge din verksamhet en unik möjlighet att marknadsföra dina spännande produkter eller tjänster online och sticka ut från konkurrenterna som inte har en liknande webbadress.
  • Potentiell för SEO: Att använda en .BOO-domän kan hjälpa till att öka din sökmotoroptimering och göra det lättare för potentiella kunder att hitta din webbplats när de söker efter spännande skräckrelaterade ämnen online.
  • Skapa en community: Genom att använda en .BOO-domän kan du skapa en community av likasinnade personer som är intresserade av skräck- eller spänningsgenrer och vill dela sina erfarenheter med andra.

Beställ domännamn och tjänster