.CAFE domännamn

Hos oss kan ni registrera .CAFE domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CAFE domännamn

Registrera .CAFE domännamn / Domänregistrering .CAFE domän .CAFE är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .CAFE domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .CAFE toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .CAFE domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CAFE domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CAFE-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CAFE domän.

.CAFE toppdomän

Toppdomän .CAFE
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CAFE domännamn

Antal år Pris
1 540 SEK
2 1080 SEK
3 1620 SEK
4 2160 SEK
5 2700 SEK
6 3240 SEK
7 3780 SEK
8 4320 SEK
9 4860 SEK
10 5400 SEK
Antal år Pris
1 540 SEK
2 1080 SEK
3 1620 SEK
4 2160 SEK
5 2700 SEK
6 3240 SEK
7 3780 SEK
8 4320 SEK
9 4860 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 540 SEK
Antal år Pris
- 540 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CAFE domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CAFE domän:

  • Förbättra din online närvaro: Genom att ha en specifik .CAFE-domän kan du göra det lättare för dina kunder att hitta dig online. En tydlig och minnesvärd webbadress kommer att göra det enklare för dem att komma ihåg ditt företagsnamn.
  • Visa din unika stil: En .CAFE-domän kan också hjälpa till att visa upp din kreativa sida. En unik domän kan förstärka din varumärkesidentitet och ge dig möjlighet att sticka ut i en konkurrensutsatt marknad.
  • Visa upp din meny: En .CAFE-domän ger dig en unik möjlighet att visa upp din meny och andra tjänster som du erbjuder på din hemsida. Det kan hjälpa potentiella kunder att bli intresserade av att besöka din fysiska café eller beställa från dig online.
  • Förbättra din sökmotoroptimering: Genom att inkludera sökord som är relevanta för ditt café i din .CAFE-domän kan du öka dina chanser att ranka högre i sökmotorer. Det kan hjälpa till att öka din synlighet online och locka fler kunder till din hemsida.
  • Bygg ett community: En .CAFE-domän kan hjälpa dig att bygga en community runt ditt café och din verksamhet. Det kan vara ett utmärkt sätt att kommunicera med dina kunder, annonsera dina erbjudanden och evenemang, och bygga en lojal kundbas.
  • Gör det enklare att boka online: Genom att inkludera en bokningsplattform på din .CAFE-hemsida kan du göra det lättare för dina kunder att boka bord eller beställa online. Det kan hjälpa till att minska missförstånd och ge en bättre kundupplevelse.
  • Gör det enklare att kommunicera: Med en .CAFE-domän kan du använda en e-postadress som matchar din webbadress. Det kan göra det enklare för dina kunder att kommunicera med dig via e-post och kan ge ett professionellt intryck av din verksamhet.

Beställ domännamn och tjänster