.CAR domännamn

Hos oss kan ni registrera .CAR domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CAR domännamn

Registrera .CAR domännamn / Domänregistrering .CAR domän .CAR är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .CAR domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .CAR toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .CAR domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CAR domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CAR-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CAR domän.

.CAR toppdomän

Toppdomän .CAR
TLD Förvaltare: Cars Registry Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.uniregistry.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CAR domännamn

Antal år Pris
1 25000 SEK
Antal år Pris
1 25000 SEK
Antal år Pris
1 34600 SEK
Antal år Pris
1 25000 SEK
Antal år Pris
- 25000 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CAR domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CAR domän:

  • Branschrelaterad: En .CAR domän är branschrelaterad och visar på din expertis inom bil- och fordonsbranschen.
  • Tyder på professionalism: En .CAR domän tyder på din professionalism och seriöshet när det gäller bil- och fordonsrelaterade frågor.
  • Skiljer dig från mängden: En .CAR domän skiljer dig från konkurrenterna och visar ditt unika erbjudande inom bil- och fordonsbranschen.
  • Enkel minne: En .CAR domän är enkel att komma ihåg för kunder som söker information eller produkter inom bil- och fordonsbranschen.
  • Tydlig identitet: En .CAR domän hjälper dig att bygga en tydlig och enhetlig identitet för ditt företag eller organisation inom bil- och fordonsbranschen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .CAR toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Artiklar om .CAR domäner

Beställ domännamn och tjänster