.CAREERS domännamn

Hos oss kan ni registrera .CAREERS domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CAREERS domännamn

Registrera .CAREERS domännamn / Domänregistrering .CAREERS domän .CAREERS är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .CAREERS domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .CAREERS toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .CAREERS domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CAREERS domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CAREERS-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CAREERS domän.

.CAREERS toppdomän

Toppdomän .CAREERS
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CAREERS domännamn

Antal år Pris
1 830 SEK
2 1660 SEK
3 2490 SEK
4 3320 SEK
5 4150 SEK
6 4980 SEK
7 5810 SEK
8 6640 SEK
9 7470 SEK
10 8300 SEK
Antal år Pris
1 830 SEK
2 1660 SEK
3 2490 SEK
4 3320 SEK
5 4150 SEK
6 4980 SEK
7 5810 SEK
8 6640 SEK
9 7470 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 830 SEK
Antal år Pris
- 830 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CAREERS domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CAREERS domän:

  • Var synlig för jobbsökande: En .CAREERS-domän kan hjälpa dig att sticka ut bland andra arbetsgivare och rekryterare på nätet och skapa en stark online-närvaro.
  • Förbättra din rekryteringsstrategi: Genom att använda en .CAREERS-domän kan du bättre rikta in dig på specifika jobbkategorier och därmed locka rätt kandidater för ditt företag.
  • Enkel att komma ihåg: En kort och minnesvärd .CAREERS-domän kan hjälpa till att öka igenkänningen av ditt varumärke och gör att din webbplats är lättare att komma ihåg för potentiella kandidater.
  • Öka din trovärdighet: En .CAREERS-domän kan också hjälpa till att öka din trovärdighet som arbetsgivare och låta kandidater veta att du är seriös om att anställa nya talanger.
  • Skapa en centraliserad karriärwebbplats: Med en .CAREERS-domän kan du skapa en centraliserad webbplats för all karriärrelaterad information för ditt företag, såsom lediga jobb, företagskultur och anställningsprocess.
  • Bättre SEO-resultat: Genom att använda en .CAREERS-domän kan du öka din webbplatsens synlighet på sökmotorer när potentiella kandidater söker efter lediga jobb inom din bransch.
  • Visa upp dina förmågor: En .CAREERS-domän kan också användas för att visa upp dina företagsförmågor och karriärmöjligheter inom din bransch för att locka potentiella kandidater att arbeta för dig.
  • Visa upp dina anställda: En .CAREERS-domän kan också användas för att visa upp dina anställda och ge en inblick i din företagskultur, vilket kan hjälpa till att attrahera nya kandidater.
  • Visa upp dina karriärmöjligheter: Använd en .CAREERS-domän för att visa upp karriärmöjligheter för kandidater, såsom anställningsavtal, förmåner, träningsprogram, och mer.

Beställ domännamn och tjänster