.CASA domännamn

Hos oss kan ni registrera .CASA domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CASA domännamn

Registrera .CASA domännamn / Domänregistrering .CASA domän .CASA är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .CASA domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .CASA toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .CASA domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CASA domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CASA-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CASA domän.

.CASA toppdomän

Toppdomän .CASA
TLD Förvaltare: Top Level Domain Holdings Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois-dub.mm-registry.com
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CASA domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CASA domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CASA domän:

  • Lätt att minnas: En .CASA domän kan vara lättare att minnas för besökare och potentiella kunder, särskilt för dem som talar spanska och söker efter information om bostäder.
  • Skiljer sig från mängden: Ett unikt domännamn kan skilja dig från din konkurrenter och hjälpa dig att sticka ut på nätet.
  • Marknadsföringsmöjligheter: En .CASA domän kan användas som en del av din marknadsföringsstrategi och hjälpa till att bygga varumärkesmedvetenhet, särskilt bland en spansktalande målgrupp.
  • Geografiskt relaterat: En .CASA domän kan användas för att signalera en geografisk koppling till en specifik region eller land där spanska är ett vanligt språk.
  • Målgruppsspecifikt: Om du riktar dig till en spansktalande målgrupp, kan en .CASA domän vara ett användbart verktyg för att visa din tillgänglighet och förståelse för deras behov och kultur.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .CASA toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster