.CN domännamn / kinesiska domäner / kinesisk domän

Hos oss kan ni registrera .CN domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CN domännamn

Registrera .CN domännamn / Domänregistrering .CN domän .CN är den officiella toppdomänen för Kina. Både företag och privatpersoner kan registrera domännamn under .CN toppdomänen men det krävs registreringsbevis för att kunna registrera domännamn.

Krav för att få registrera .CN domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CN domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CN-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CN domän.

.CN toppdomän / kinesiska domäner / kinesisk domän

Toppdomän .CN
TLD Förvaltare: China Internet Network Information Center (CNNIC)
Toppdomänstyp country-code
Land Kina
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.cnnic.cn
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CN domännamn

Antal år Pris
1 280 SEK
2 560 SEK
3 840 SEK
4 1120 SEK
5 1400 SEK
Antal år Pris
1 280 SEK
2 560 SEK
3 840 SEK
4 1120 SEK
Antal år Pris
1 1700 SEK
Antal år Pris
1 280 SEK
Antal år Pris
- 280 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CN domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CN domän:

 • Expandera till Kinas enorma marknad: En .CN-domän ger dig möjlighet att nå ut till Kinas stora och växande marknad med över 1,4 miljarder människor.
 • Bygg förtroende hos kinesiska användare: Genom att ha en .CN-domän kan du visa din engagemang och anpassning för den kinesiska marknaden, vilket kan öka förtroendet hos kinesiska användare.
 • Tillgänglighet: Eftersom .CN-domäner är populära i Kina kan du ha en bättre chans att hitta en kort och minnesvärd domän för din webbplats.
 • Stärka ditt varumärke: Genom att registrera en .CN-domän kan du skydda ditt varumärke och förhindra att andra utnyttjar det i Kina.
 • Geografisk målning: En .CN-domän geografiskt målar din närvaro och koppling till Kina, vilket kan vara särskilt viktigt om du har en lokal fysisk verksamhet eller erbjuder tjänster specifikt för den kinesiska marknaden.
 • Lokal SEO-fördel: En .CN-domän kan hjälpa till att förbättra din synlighet i kinesiska sökmotorer och sökresultat, vilket kan öka chanserna att hittas av kinesiska användare som söker efter relevanta produkter eller tjänster.
 • Säkerhet och pålitlighet: .CN-domäner följer strikta registreringsregler och säkerhetsprotokoll, vilket ger användarna en känsla av säkerhet och pålitlighet när de besöker en webbplats med .CN-domän.
 • Möjlighet till samarbeten: Genom att använda en .CN-domän kan du enklare etablera partnerskap och samarbeten med kinesiska företag, vilket kan leda till nya affärsmöjligheter och tillväxt.
 • Lokalt språkstöd: En .CN-domän kan ge dig möjlighet att skapa webbplatser och innehåll på kinesiska språket, vilket underlättar kommunikationen och engagemanget med kinesiska användare.
 • Anpassning till kinesisk kultur: Genom att använda en .CN-domän kan du visa respekt för den kinesiska kulturen och anpassa din webbplats och ditt innehåll efter lokal smak och preferenser.
 • Utnyttja Kinas teknologiska framsteg: Kina är känt för sin teknologiska utveckling och innovation. Genom att ha en .CN-domän kan du dra nytta av den digitala infrastrukturen och teknologin som finns tillgänglig inom landet.

Beställ domännamn och tjänster