.CO.UK domännamn / brittiska domäner / brittisk domän

Hos oss kan ni registrera .CO.UK domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CO.UK domännamn

Registrera .CO.UK domännamn / Domänregistrering .CO.UK domän .CO.UK är den officiella toppdomänen för Storbritannien. Det är fritt fram för vem som helst att registrera domännamn under .CO.UK. Välkommen att registrera era .CO.UK domäner hos oss.

Klagomål gällande .UK domännamn

Om ni upplever missbruk av .uk domännamn som förvaltas av oss, kontakta [email protected]. Om ni har ett klagomål angående .uk domännamn som förvaltas av oss kontakta [email protected]. Om du inte är nöjd med det initiala resultatet av ditt klagomål, då kan du eskalera problemet till Nominet (.uk registret) här http://www.nominet.uk/resources/complaints

Krav för att få registrera .CO.UK domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CO.UK domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CO.UK-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CO.UK domän.

.CO.UK toppdomän / brittiska domäner / brittisk domän

Toppdomän .CO.UK
TLD Förvaltare: Nominet UK
Toppdomänstyp country-code
Land Storbritannien
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.uk
Minsta antal tillåtna tecken 3
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CO.UK domännamn

Antal år Pris
1 160 SEK
2 320 SEK
3 480 SEK
4 640 SEK
5 800 SEK
6 960 SEK
7 1120 SEK
8 1280 SEK
9 1440 SEK
10 1600 SEK
Antal år Pris
1 160 SEK
2 320 SEK
3 480 SEK
4 640 SEK
5 800 SEK
6 960 SEK
7 1120 SEK
8 1280 SEK
9 1440 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
0 0 SEK
Antal år Pris
- 160 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CO.UK domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CO.UK domän:

  • Bygg en stark brittisk identitet: Med en .CO.UK-domän kan du tydligt signalera din koppling till Storbritannien och bygga en stark brittisk identitet för din webbplats eller verksamhet.
  • Öka trovärdigheten: Att använda en .CO.UK-domän ger din webbplats eller företag en hög grad av trovärdighet och professionell image gentemot besökare och kunder från Storbritannien.
  • Få fördelar av lokalt sök: Genom att inkludera relevanta nyckelord relaterade till Storbritannien i din .CO.UK-domän kan du förbättra synligheten i lokala sökresultat och nå ut till målgruppen i Storbritannien på ett effektivt sätt.
  • Lokal marknadsföring: En .CO.UK-domän hjälper dig att rikta in din marknadsföring specifikt mot den brittiska marknaden. Det signalerar för besökare att du har en lokal närvaro och att du förstår deras behov och preferenser.
  • Ökad tillgänglighet: Eftersom .CO.UK-domänen är specifik för Storbritannien finns det större chans att hitta ett tillgängligt domännamn som passar din verksamhet eller ditt varumärke jämfört med generiska domäner.
  • Stärk ditt varumärke i Storbritannien: Genom att använda en .CO.UK-domän kan du bygga upp ditt varumärke och differentiera det från konkurrenterna på den brittiska marknaden. Det ger dig en unik identitet och skapar möjligheter för starka varumärkeskopplingar till Storbritannien.
  • Främja lokal turism och resor: Om din webbplats eller verksamhet fokuserar på att främja brittisk turism och resor kan en .CO.UK-domän vara en kraftfull marknadsföringskanal för att locka besökare till Storbritannien och främja dess sevärdheter och attraktioner.
  • Skapa personliga e-postadresser: Med en .CO.UK-domän kan du skapa professionella och personliga e-postadresser som matchar din webbplats. Det ger ett mer polerat intryck och stärker din företagsimage gentemot den brittiska publiken.
  • Enklare kommunikation med brittiska kunder: Att använda en .CO.UK-domän gör det enklare för brittiska kunder att komma ihåg och kommunicera med din webbplats eller företag. Det kan också minska språkbarriärer och öka tillgängligheten för besökare från Storbritannien.
  • Dra nytta av brittiskt företagsklimat: Genom att ha en .CO.UK-domän kan du dra nytta av det gynnsamma företagsklimatet i Storbritannien. Det kan öppna dörrar till affärsmöjligheter, samarbete och nätverkande med brittiska företag och aktörer.

Beställ domännamn och tjänster