.COUNTRY domännamn

Hos oss kan ni registrera .COUNTRY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .COUNTRY domännamn

Registrera .COUNTRY domännamn / Domänregistrering .COUNTRY domän .COUNTRY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .COUNTRY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .COUNTRY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .COUNTRY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .COUNTRY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .COUNTRY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .COUNTRY domän.

.COUNTRY toppdomän

Toppdomän .COUNTRY
TLD Förvaltare: Top Level Domain Holdings Limited
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois-dub.mm-registry.com
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .COUNTRY domännamn

Antal år Pris
1 33880 SEK
Antal år Pris
1 33880 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 33880 SEK
Antal år Pris
- 33880 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .COUNTRY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .COUNTRY domän:

  • Lokalt fokus: En .COUNTRY domän visar på att din verksamhet är lokaliserad och fokuserad på en viss region, vilket kan hjälpa till att öka förtroendet hos målgruppen.
  • Minnesvärt namn: En .COUNTRY domän kan vara mer minnesvärt och enklare att komma ihåg än andra domäner, eftersom det direkt pekar på en viss region.
  • ökad sökbarhet: En .COUNTRY domän kan öka din synlighet på lokala sökmotorer, vilket kan vara särskilt användbart för företag som vill nå en specifik målgrupp.
  • Skiljer dig från mängden: Att registrera en .COUNTRY domän skiljer dig från andra företag och webbplatser, och visar på din dedikation till att vara en del av och fokuserad på en viss region.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .COUNTRY toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster