.CR domännamn / costaricanska domäner / costaricansk domän

Hos oss kan ni registrera .CR domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CR domännamn

Registrera .CR domännamn / Domänregistrering .CR domän .CR är den officiella toppdomänen för Costa Rica. Visa din koppling till Costa Rica och ditt engagemang för att tillhandahålla den bästa internetupplevelsen i Costa Rica med en .CR toppdomän.

Att registrera ditt företagsnamn/varumärke som domännamn i Costa Rica är en av de bästa förebyggande åtgärderna du kan vidta för att säkra ditt varumärke och bekämpa upphovsrättsintrång.

Välkommen att registrera ditt .CR domännamn hos oss!

Krav för att få registrera .CR domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CR domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CR-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CR domän.

.CR toppdomän / costaricanska domäner / costaricansk domän

Toppdomän .CR
TLD Förvaltare: National Academy of Sciences Academia Nacional de Ciencias
Toppdomänstyp country-code
Land Costa Rica
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.cr
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CR domännamn

Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
- 1500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CR domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CR domän:

  • Costa Ricansk identitet online: Med en .CR-domän etablerar du en stark och tydlig costa ricansk identitet online, vilket hjälper till att bygga förtroende hos costa ricanska kunder och partners.
  • Synlighet i costa ricanska sökresultat: En .CR-domän kan förbättra din synlighet i costa ricanska sökmotorer och öka dina chanser att rankas högre i lokala sökresultat, vilket leder till ökad webbtrafik och konverteringar.
  • Lokal marknadsföring: En .CR-domän ger dig möjlighet att skapa en webbadress som är mer anpassad för costa ricanska användare och kommunicera direkt till den lokala publiken.
  • Geografisk SEO-fokus: Med en .CR-domän kan du dra nytta av geografiskt inriktad sökmotoroptimering och bli mer relevant för costa ricanska användare när de söker efter produkter eller tjänster som du erbjuder.
  • Bygg förtroende och trovärdighet: En .CR-domän visar ditt engagemang för Costa Rica och dess invånare, vilket kan hjälpa till att bygga förtroende och trovärdighet hos costa ricanska kunder och partners.
  • Varumärkesskydd inom Costa Rica: Genom att registrera en .CR-domän skyddar du ditt varumärke inom det costa ricanska digitala landskapet och förhindrar andra från att använda det.
  • Lokal närvaro och konkurrensfördel: En .CR-domän ger dig en stark lokal närvaro och kan ge dig en konkurrensfördel gentemot internationella aktörer som inte har samma anknytning till Costa Rica.
  • Delta i Costa Ricas digitala framsteg: Genom att registrera en .CR-domän blir du en del av Costa Ricas framsteg inom den digitala världen och kan vara med och forma landets framtid inom teknik, innovation och affärer.
  • Kulturellt engagemang: Genom att använda en .CR-domän visar du ditt engagemang för Costa Ricas unika kultur, traditioner och värderingar.
  • Skapa minnesvärda webbadresser: Med en .CR-domän har du möjlighet att skapa korta och minnesvärda webbadresser som är lättare för costa ricanska användare att komma ihåg och dela.

Beställ domännamn och tjänster