.CYMRU domännamn

Hos oss kan ni registrera .CYMRU domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .CYMRU domännamn

Registrera .CYMRU domännamn / Domänregistrering .CYMRU domän .CYMRU är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .CYMRU domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .CYMRU toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .CYMRU domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .CYMRU domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .CYMRU-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .CYMRU domän.

.CYMRU toppdomän

Toppdomän .CYMRU
TLD Förvaltare: Nominet UK
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.cymru
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .CYMRU domännamn

Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
10 3000 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
2 600 SEK
3 900 SEK
4 1200 SEK
5 1500 SEK
6 1800 SEK
7 2100 SEK
8 2400 SEK
9 2700 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 300 SEK
Antal år Pris
- 300 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .CYMRU domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .CYMRU domän:

  • Lokal relevans: Om du har en verksamhet eller en organisation som är relaterad till Wales eller den walesiska kulturen, kan en .CYMRU domän vara ett bra val eftersom det visar att du är verksam i eller relaterad till detta område.
  • Skiljer sig från andra domäner: En .CYMRU domän skiljer sig från vanliga domäner som .com eller .org och kan hjälpa dig att skilja dig från mängden.
  • Känns walesiskt: En .CYMRU domän kan göra att ditt varumärke eller din verksamhet verkar mer walesiskt och kan hjälpa dig att fånga den walesiska marknaden eller den walesiska publiken.
  • Bättre möjlighet att få önskad domännamn: Det finns många populära ord och fraser som redan är registrerade som .com eller .org domäner, men det finns möjlighet att få önskad domännamn med .cymru domän.
  • Stödja walesisk kultur: Registrering av .cymru domän kan också ses som ett sätt att stödja walesisk kultur och ekonomi.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .CYMRU toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster