.DATING domännamn

Hos oss kan ni registrera .DATING domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DATING domännamn

Registrera .DATING domännamn / Domänregistrering .DATING domän .DATING är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .DATING domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .DATING toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .DATING domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .DATING domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .DATING-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .DATING domän.

.DATING toppdomän

Toppdomän .DATING
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .DATING domännamn

Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
6 3600 SEK
7 4200 SEK
8 4800 SEK
9 5400 SEK
10 6000 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
2 1200 SEK
3 1800 SEK
4 2400 SEK
5 3000 SEK
6 3600 SEK
7 4200 SEK
8 4800 SEK
9 5400 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 600 SEK
Antal år Pris
- 600 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .DATING domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DATING domän:

  • Tydlighet: En .DATING domän kan visa på din målgrupp och hjälpa dig att nå ut till personer som söker efter datingsrelaterade tjänster.
  • Branding: En .DATING domän kan hjälpa dig att skapa en stark och minnesvärd närvaro på nätet och hjälpa dig att bygga ett starkt varumärke för din datingrelaterade tjänst eller produkt.
  • Unikhet: Eftersom .DATING är en ny TLD (top-level domain), finns det fortfarande gott om lediga domäner att välja mellan, vilket ger dig en unik möjlighet att välja en domän som passar just dig och ditt företag eller projekt.
  • Sökmotoroptimering: En .DATING domän kan hjälpa dig att ranka högre i sökmotorer, eftersom det är en relevant domän för din verksamhet eller projekt.
  • Enkelhet och minnesvärdhet: En .DATING domän ger en enkel och minnesvärd webbadress som är lätt att komma ihåg och därmed lättare för kunder att hitta och besöka igen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .DATING toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.
Ägarinformation

Beställ domännamn och tjänster