.DAY domännamn

Hos oss kan ni registrera .DAY domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DAY domännamn

Registrera .DAY domännamn / Domänregistrering .DAY domän .DAY är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .DAY domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .DAY toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .DAY domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .DAY domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .DAY-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .DAY domän.

.DAY toppdomän

Toppdomän .DAY
TLD Förvaltare: Charleston Road Registry Inc.
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.nic.google
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63
Toppdomänen .DAY inkluderas i HSTS-preloading listan vilket innebär att HTTPS krävs för alla webbplatser under toppdomänen.

Priser för att registrera .DAY domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
10 2500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
2 500 SEK
3 750 SEK
4 1000 SEK
5 1250 SEK
6 1500 SEK
7 1750 SEK
8 2000 SEK
9 2250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .DAY domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DAY domän:

  • Tydlig och minnesvärd webbadress: En .DAY-domän ger dig en kort och minnesvärd webbadress som är lätt att komma ihåg och kommunicera till besökare.
  • Bättre synlighet: En .DAY-domän ger dig en möjlighet att synas tydligare i sökmotorer och öka din synlighet på nätet.
  • Flexibilitet: En .DAY-domän kan användas för att representera alla typer av dagar, t.ex. födelsedagar, bröllopsdagar, semesterdagar, m.m.
  • Passar för företag: En .DAY-domän kan användas av företag för att marknadsföra specialerbjudanden och kampanjer som är begränsade till en viss dag eller datum.
  • Används av evenemang: Många evenemang använder .DAY-domänen för att marknadsföra sig, t.ex. National Coffee Day, Black Friday, Cyber Monday, m.m.
  • Ökad trovärdighet: En .DAY-domän kan ge din webbplats ökad trovärdighet och visa att du är specialiserad på en viss typ av dag eller händelse.
  • Skapar en gemenskap: En .DAY-domän kan användas för att skapa en online-gemenskap av människor som delar en gemensam intresse eller passion, t.ex. World Poetry Day, International Women\'s Day, m.m.
  • Möjlighet till marknadsföring: En .DAY-domän ger dig en unik möjlighet att marknadsföra din verksamhet eller evenemang online, särskilt om du använder en domän som är unik eller ovanlig.
  • Ökad trafik: En .DAY-domän kan bidra till att öka trafiken till din webbplats genom att locka besökare som söker information om en viss dag eller händelse.
  • Innovativ och nyskapande: Att använda en .DAY-domän visar att du är innovativ och nyskapande, och kan hjälpa dig att sticka ut från konkurrenterna och attrahera nya besökare och kunder.

Beställ domännamn och tjänster