.DESI domännamn

Hos oss kan ni registrera .DESI domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DESI domännamn

Registrera .DESI domännamn / Domänregistrering .DESI domän .DESI är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .DESI domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .DESI toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .DESI domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .DESI domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .DESI-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .DESI domän.

.DESI toppdomän

Toppdomän .DESI
TLD Förvaltare: Desi Networks LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
WHOIS-skydd tillgängligt Nej
Whois server whois.ksregistry.net
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .DESI domännamn

Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 250 SEK
Antal år Pris
- 250 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .DESI domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DESI domän:

  • Desi är ett ord som beskriver eller syftar på personer ur diasporan från den indiska subkontinenten, det vill säga Indien, Pakistan, Bangladesh, Nepal, Bhutan och Sri Lanka. Ordet kommer från desá, som är sanskrit och betyder ”land”.
  • Lokal relevans: Om du har en verksamhet eller en organisation som är relaterad till desi-kulturen, kan en .DESI domän vara ett bra val eftersom det visar att du är verksam i eller relaterad till detta område.
  • Skiljer sig från andra domäner: En .DESI domän skiljer sig från vanliga domäner som .com och kan hjälpa dig att skilja dig från mängden.
  • Känns mer "Desi": En .DESI domän kan göra att ditt varumärke eller din verksamhet verkar mer "Desi" och kan hjälpa dig att fånga Desi marknaden eller Desi publiken.
  • Bättre möjlighet att få önskad domännamn: Det finns många populära ord och fraser som redan är registrerade som .com domäner, men det finns möjlighet att få önskad domännamn med .desi domän.
  • Speciellt för Desi: .desi är en toppdomän som är specifikt för den Desi-kulturen, det är ett unikt tillfälle att skapa en närvaro på internet med en specifik relation till den Desi-kulturen.
  • Defensiv domänregistrering: Skydda företagsnamn eller varumärke i .DESI toppdomänen för att förhindra obehörig användning så som exempelvis phishing och cybersquatting.

Beställ domännamn och tjänster