.DIRECT domännamn

Hos oss kan ni registrera .DIRECT domännamn och alla andra öppna toppdomäner till mycket förmånliga priser. Börja med att göra en domänsökning i sökrutan nedan.

Registrera .DIRECT domännamn

Registrera .DIRECT domännamn / Domänregistrering .DIRECT domän .DIRECT är en av de hundratals nya toppdomäner som lanserats nyligen. Registrera .DIRECT domännamn hos oss enkelt och billigt. Har du frågor angående att registrera domäner under .DIRECT toppdomänen, tveka då inte att kontakta oss.

Krav för att få registrera .DIRECT domännamn

Det finns inga speciella krav för att få registrera .DIRECT domännamn. Både privatpersoner och företag kan registrera .DIRECT-domäner, oavsett var någonstans i världen man har sitt säte. Det är en enkel och smidig process att registrera en .DIRECT domän.

.DIRECT toppdomän

Toppdomän .DIRECT
TLD Förvaltare: Binky Moon, LLC
Toppdomänstyp generic
Villkor Toppdomänens registreringsvillkor
Integritetspolicy Toppdomänens integritetspolicy
WHOIS-skydd tillgängligt Ja, läs mer om fördelarna med WHOIS-skydd.
Whois server whois.donuts.co
Minsta antal tillåtna tecken 2
Maximalt antal tillåtna tecken 63

Priser för att registrera .DIRECT domännamn

Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
10 5000 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
2 1000 SEK
3 1500 SEK
4 2000 SEK
5 2500 SEK
6 3000 SEK
7 3500 SEK
8 4000 SEK
9 4500 SEK
Antal år Pris
1 1500 SEK
Antal år Pris
1 500 SEK
Antal år Pris
- 500 SEK

Inga prisuppgifter hittades.

Varför skall jag registrera en .DIRECT domän?

Det finns flera skäl till varför det kan vara bra att registrera en .DIRECT domän:

  • Direkt kommunikation: Med en .DIRECT domän kan du signalera att du tillhandahåller direkt kommunikation och kontakt med kunderna. Detta kan hjälpa dig att skapa ett starkt varumärke och öka lojaliteten hos dina kunder.
  • Tydligt budskap: En .DIRECT domän ger en tydlig och enkel webbadress som talar om exakt vad din webbplats handlar om. Detta kan hjälpa dig att fånga potentiella kunders uppmärksamhet och öka trafiken till din webbplats.
  • Professionalitet: En .DIRECT domän ger ett professionellt och tillförlitligt intryck av din verksamhet. Detta kan bidra till att öka förtroendet för ditt varumärke och därmed öka försäljningen.
  • Enkel att komma ihåg: .DIRECT är en kort och enkel domän som är lätt att komma ihåg för kunderna. Detta kan göra det enklare för dem att hitta din webbplats och öka sannolikheten för upprepade besök.
  • Internationell tillgänglighet: En .DIRECT domän kan registreras av företag över hela världen, vilket kan hjälpa dig att nå en internationell publik och därmed expandera din verksamhet globalt.
  • Differentiering: En .DIRECT domän ger dig en möjlighet att differentiera dig från konkurrenterna och skapa en unik identitet på nätet.
  • SEO-fördelar: En .DIRECT domän kan ge dig en fördel när det gäller sökmotoroptimering (SEO) eftersom det ger en tydlig signal till sökmotorer om vad din webbplats handlar om.
  • Branding: En .DIRECT domän ger dig möjlighet att använda ett kort och enkelt varumärke som är enkelt att känna igen och minnas.
  • Tillgängliga namn: Eftersom .DIRECT är en relativt ny domän så finns det fortfarande många tillgängliga och attraktiva domännamn att registrera.
  • Flexibilitet: En .DIRECT domän ger dig flexibilitet att använda webbadressen för olika ändamål, inklusive e-handel, direktkommunikation, marknadsföring och mer.

Beställ domännamn och tjänster